YES FOR LOVE - Pleasure Cosmetics

Adaugat de artisans 27.09.2017 0 Comentariu

YESFORLOVE - PLEASURE COSMETICS 

 

made in France 

 

Când am încercat prima data uleiul de masaj TITILLATING de la YESFORLOV am fost copleșită de mirosul și textura acestuia. Am fost sigura ca voi descoperi mai mult! Senzația mătăsoasă pe pielea mea și aroma au fost atât de captivante si nu-mi amintesc sa fi experimentat cu un produs similar înainte.

 

Imediat am inceput sa caut cum pot obține acest «elixir». Prin urmare, fericirea mea a fost și mai mare când am găsit gama de produse de la YESFORLOV, o gama extinsa si sofisticata cu produse de înaltă calitate, prezentata cu bun gust.

 

 

Deci, ce sunt PLEASURE COSMETICS? Ei bine, nu vorbim aici de make-up, ci despre MAKING-LOVE products. Sunt produse pentru cupluri care le folosești pentru a creste intensitatea înainte, în timpul și după momentele de dragoste.

 

Spre fericirea noastră exista oameni precum Christian Palix, un francez demn de iubit, hedonist – asa se prezintă el însuși – care s-a dedicat sa ne umple viata noastră de dragoste cu creativitate. Christian a pornit acest proiect în 2007 împreună cu echipa sa de cercetători (biologi, chimiști, sexologi) și a reușit sa demonstreze viabilitatea conceptului sau. Rezultatul este o linie de produse cosmetic care îți fura mintea și simțurile – atât ție cat și cele ale partenerului tău.

 

PLEASURE IS AN EMINENTLY PERSONAL QUESTION, AND THE ANSWER IS "YES".

 

Produsele noastre favorite:

BEWITCHING MASAGGE OIL:  

Compus din o aroma bogata de fruct de pasiune, daminan, rozmarin, ulei de migdale, extract de ghimbir devii la figurat dependent de efectul atât de senzual al acestui ulei. Are proprietăți minunate de catifelare si hidratare a pielii, și și învigorează prin efectul afrodiziac. Textura fină nu conține grăsimi și nici nu pătează vestimentația sau așternutul.

 

ALLOVER LUBRICATING MASSAGE GEL:

You will love it! Un produs minunat, de fapt două produse în unul. Poate fi utilizat ca gel de masaj și și lubrifiant intim. Prin textura sa unica și nota de parfum delicat este foarte placut. Are un ph neutral.

 

WEEKEND BOX:

Cauti cadoul ideal? Avem ceva perfect pentru tine cu un touch

- clasic pentru tineri îndrăgostiți

- autentic ca si cadou de nunta

- de surpriza pentru partenerul tau in un weekend romantic!

Conține mostre din produsele de top cum ar fi uleiul de masaj TITILLATING si articole pentru o întâlnire amoroasa de neuitat: masca pentru ochi și un creion de folosit la mesaje (obraznice) scrise pe corp.

 

Aprofundează relația si ai parte de plăceri noi. Celebrează pasiunea și plăcerea dragostei cu produse YESFORLOV.

 

Lasa un comentariu

Loading...