10 produse cosmetice erotice pentru plăcerea ta: SLOW SEX

cosmetice erotice

Plăcere. Un cuvânt atât de simplu,  atât de frumos, dar care și-a pierdut din valoare. Pentru că, ne place să recunoaștem sau nu, plăcerea poate să vină foarte ușor, dacă ne acordăm timpul necesar pentru a o savura cu totul, cu toate simțurile.. Cu atât mai mult atunci când vorbim despre plăcerea de natură sexuală, iar principalul motiv pentru care se întâmplă acest lucru este lipsa noastră de implicare. Fiind mereu pe fugă, atenți la 1500 de lucruri în același timp, este aproape imposibil să ne relaxăm în momentele pe care le petrecem alături de cei dragi. Consecințele sunt destul de nefaste, însă există soluții, iar una dintre ele vine de la Bijoux Indiscrets, sub forma celei mai noi game de produse cosmetice erotice: SLOW SEX.

Manifestul SLOW SEX

SLOW SEX este o colecție deosebită, creată cu maximă atenție pentru oameni. Atunci când au pus bazele acesteia, femeile din spatele brandului Bijoux Indiscrets aveau o idee foarte clară în minte, ce a prins viață nu doar sub forma a 10 produse cosmetice erotice extraordinare, ci și a manifestului SLOW SEX. Acesta spune cam așa:

Fără ficțiune, fără actorie, fără a fi judecat.

Fără comparații, fără teamă, fără vină sau rușine.

Plăcerea ta nu ar trebui să depindă de nimeni altcineva decât de tine

Și începe cu iubire de sine, respect pentru propria persoană,

Auto-cunoaștere și acceptare de sine.

Plăcerea nu cunoaște gen

Și nici libertatea libertatea sexuală nu ar trebui să depindă de gen!

Colecția SLOW SEX revendică libertatea de a simți

Și de a ne bucura de noi înșine și unii de alții,

Dincolo de ideile preconcepute cu privire la sex.

Alătură-te revoluției plăcerii!

#DOITFORTHEPLEASURE

Cu această motivație, de a te reînvăța să descoperi și să te bucuri de plăcere fără nici un fel grabă, au început să caute cele mai bune ingrediente și au creat 10 produse cosmetice destinate exclusiv unui lucru atât de simplu: PLĂCEREA.

Produsele

Unul dintre lucrurile pe care le apreciez cel mai mult la colecția SLOW SEX este diversitatea acestor cosmetice erotice. Indiferent de preferințele tale, indiferent ce anume te excită mai tare, fie că este vorba despre un masaj relaxant și erotic sau despre nipple play, finger play sau anal play, fie că preferi blow jobul sau un orgasm clitoridian înainte să înceapă acțiunea propriu-zisă, SLOW SEX are exact ceea ce ai nevoie.

cosmetice erotice

 • Warming Massage Oil este un ulei de masaj cu miros de cocos și efect de încălzire, ce poate fi aplicat oriunde pe corp și este complet kissable.
 • Full Body Massage Gel este un gel pe bază de silicon perfect dacă îți place masajul mai puțin convențional, realizat din inimă, dar cu tot corpul.
 • Nipple Play Gel este un gel pe bază de apă ce se aplică pe sfârcuri cu ajutorul unui aplicator metalic. Este kissable și are efect de răcorire, iar în momentul sărutului, se transferă pe buze și, de acolo, oriunde dorești.
 • Finger Play Gel  este tot un gel pe bază de apă, însă are textura perfectă pentru stimularea vaginului utilizând degetele (ale tale sau ale partenerului :D), dar și pentru handjob.
 • Anal Play Gel este de asemenea un gel pe bază de apă, destinat celor mai aventuroși. Cu extract de aloe vera, arnică și mușețel, acest gel relaxează pielea în timpul stimulării anale.
 • Clitoral Balm este un balsam pentru clitoris cu efect de încălzire, perfect pentru a atinge fără probleme orgasmul clitoridian.
 • Oral Sex Balm este un balsam pe bază de ulei de cocos, cu efect hidratant, dar și o latură kinky. Aplică-l pe buze sau direct pe penis și lasă-l să se bucure de variația de temperatură ce îl va înnebuni. Balsamul este ușor răcoritor, gura ta super fierbinte, plăcerea garantată!
 • Mouthwatering Spray este un spray pentru gură, cu aromă de citrice, care stimulează secreția de salivă pentru un blow job de zile mari!
 • Full Body Solid Perfume este un parfum solid pe bază de ulei de cocos ce poate fi aplicat oriunde pe corp pentru că fiecare dintre noi vrea să fie o delicioasă tentație.
 • Intimate Shimmer Dry Oil este highlighterul suprem. Poate fi aplicat oriunde pe corp, inclusiv în zonele intime și te va face strălucitoare și numai bună de savurat.

Încă nu te-am convins că această colecție este exact ceea ce trebuie?

4 motive pentru care SLOW SEX este a-MAZE-ing

Avem încă 4 motive pentru tine care ar trebui să achiziționezi preferatele tale azi:

 1. Toate produsele au fost realizate cu ingrediente naturale, iar majoritatea au la bază uleiul de cocos, un ingredient cu un efect benefic demonstrat asupra organismului.
 2. Produsele nu conțin parabeni sau substanțe chimice dăunătoare organismului. Acest lucru se datorează dorinței de a crea o colecție foarte clean, care să respecte corpul uman, dar și natura.
 3. Produsele nu sunt testate pe animale.
 4. Ambalajele sunt realizate din materiale reciclate și sunt reciclabile.
 5. Produsele sunt travel size, adică perfecte pentru călătorii.

cosmetice erotice

SLOW SEX este una dintre cele mai frumoase colecții marca Bijoux Indiscrets, deși este de o simplitate covârșitoare. Aceste cosmetice erotice nu au fost create pentru a impresiona, ci pentru a fi eficiente și a-ți oferi exact ceea ce cauți: plăcerea.

Vino să le descoperi în magazin sau comandă acum favoritul tău online. Iar dacă le-ai încercat deja, așteptăm cu nerăbdare feedbackul tău.

A ta,

Poppy la Diva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *