ÎN VITRINĂ

reducere
reducere
Cauti sa iti descoperi zeita interioara? Noi te putem ajuta!  Pentru ca iubirea începe din interior, am pus la cale detaliile unei sesiuni foto boudoir de exceptie pentru 3 femei norocoase. Intreg conceptul este gandit astfel incat tu sa ai parte de o experienta unica intr-un cadru de vis 💫. Pentru acesta avem piese de lenjerie clasica si eleganta marca Artisans d’Amour, coafura si makeup realizate de magicienii de la Backstage, iar in spatele camerei pe Oana Vedinas, fotograful pentru care fotografia mai mult decat arta e un mod de viata. 
Noi nu doar avem lenjerie sau realizam fotografii, businessurile noastre sunt create de femei pentru femei, iar misiunea noastra este de a face orice femeie sa se simta frumoasa! 💋  Iubește-te, răsfață-te și pune-te pe primul loc. Frumusetea vine din interior!
Vrem ca tu si prietena ta cea mai buna sa va bucurati de o experienta empowering, care sa va dea un boost de incredere si sa va permita sa va explorati feminitatea. 
Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie?  1. Să dai like paginii @artisansdamour si @oanavedinas si @backstage_studio_timisoara 
2. Să dai share acestei postări! 
3. Să scri un comentariu prin care sa ne spui de ce iti doresti sa castigi
4. Eticheteaza o prietena impreuna cu care vrei sa realizezi sesiunea foto. 📍Reguli:
*varsta minima de participare 30 de ani si maxima 100 de ani
**poti sa iti dublezi sansele de castig prin inscriere in concurs si pe paginile noastre de Facebook.
***3 castigatoarele vor fi alese: primele 2 prin random.org; a treia va fi alegerea noastra personala in 2 iunie.
Succes frumoase! 🌺
#concurs #bodypositive #loveyourself
Cauti sa iti descoperi zeita interioara? Noi te putem ajuta! Pentru ca iubirea începe din interior, am pus la cale detaliile unei sesiuni foto boudoir de exceptie pentru 3 femei norocoase. Intreg conceptul este gandit astfel incat tu sa ai parte de o experienta unica intr-un cadru de vis 💫. Pentru acesta avem piese de lenjerie clasica si eleganta marca Artisans d’Amour, coafura si makeup realizate de magicienii de la Backstage, iar in spatele camerei pe Oana Vedinas, fotograful pentru care fotografia mai mult decat arta e un mod de viata. Noi nu doar avem lenjerie sau realizam fotografii, businessurile noastre sunt create de femei pentru femei, iar misiunea noastra este de a face orice femeie sa se simta frumoasa! 💋 Iubește-te, răsfață-te și pune-te pe primul loc. Frumusetea vine din interior! Vrem ca tu si prietena ta cea mai buna sa va bucurati de o experienta empowering, care sa va dea un boost de incredere si sa va permita sa va explorati feminitatea. Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie? 1. Să dai like paginii @artisansdamour si @oanavedinas si @backstage_studio_timisoara 2. Să dai share acestei postări! 3. Să scri un comentariu prin care sa ne spui de ce iti doresti sa castigi 4. Eticheteaza o prietena impreuna cu care vrei sa realizezi sesiunea foto. 📍Reguli: *varsta minima de participare 30 de ani si maxima 100 de ani **poti sa iti dublezi sansele de castig prin inscriere in concurs si pe paginile noastre de Facebook. ***3 castigatoarele vor fi alese: primele 2 prin random.org; a treia va fi alegerea noastra personala in 2 iunie. Succes frumoase! 🌺 #concurs #bodypositive #loveyourself