5 cadouri perfecte pentru cea mai bună prietenă

Adaugat de Poppy La Diva 13.12.2018 0 Comentariu

 

5 cadouri perfecte pentru cea mai bună prietenă

 

Doamnelor, astăzi vorbim doar între noi. Așa că faceți-vă comode pe canapea, luați cana de ciocolată caldă sau vinul fiert cu voi și pregătiți-vă pentru că am răspuns la întrebarea ce nu vă dă pace în această perioadă:

 

Ce cadou să îi cumpăr celei mai bune prietene?

 

Știu, vă cunoașteți de ani de zile, deja i-ați cumpărat atât de multe cadouri încât nimic nu mai pare original. Și e greu. Vrei să îți vezi prietena cea mai bună în culmea fericirii atunci când deschide cadoul de la voi. Și să fie fericire adevărată, nu ca toate orgasmele pe care ”le avem” :D. Cea mai bună prietenă merită the real deal.

 

Din fericire, nu mai trebuie să vă stresați. Lăsați manichiura în pace pentru că la Artisans d.Amour avem exact ceea ce vă trebuie.

 

Iată cele 5 cadouri care îți vor face prietena cea mai bună să sară în sus de bucurie:

 

  1. MAZE

Dacă prietena ta cea mai bună este o femeie puternică și o fashionistă adevărată, atunci are nevoie de accesorii pe măsură. Și nimic nu spune mai bine ”I rock!” decât un accesoriu MAZE.

 

Colectia MAZE - Harness & Chokers incepe de la 115 RON  

 

  1. Nipple Pasties

Noi le-am spus acoperitoare pentru sfârcuri, ceea ce sună atââââât de boooooring!!! Nipple Pasties sună mult mai bine, mai apetisant. Dar ce să facem dacă limba română nu știe să fie sexy? O ajutăm cum putem :D.

 

De ce sunt aceste accesorii perfecte pentru prietena ta cea mai bună? Pentru că nimic nu te transformă mai repede într-o stea de cabaret decât o pereche drăguță de nipple tassels. Ele pot fi purtate în situații diverse (trebuie să vă explic? :D) și, de fiecare dată, ea se va simți senzațional.

 

Nipple Pasties - 95 RON

 

 

  1. Brume Intime

Trecem la o zonă mult mai intimă, dar vorbim despre cea mai bună prietenă aici. Dacă voi nu puteți să îi faceți un cadou de genul acesta, cine să poată? Și ce cadou ar putea fi mai interesant și mai incitant decât un parfum intim? Pentru că acest Brume Intime de la YesforLov nu este orice fel de parfum, ci unul afrodisiac ce sigur va incinge atmosfera in dormitorul prietenei dumneavoastra. Iar după sigur vă va întoarce favoarea :))).

 

BRUME INTIME  15ml - 110 RON

 

  1. Aphrodisia Balm

Tot la capitolul intim, avem un balsam care nu trebuie să lipsească din arsenalul nici unei femei. Aphrodisia Balm promite să crească intensitatea orgasmului și se ține de cuvânt. O spun din experiență de divă! Și cum are dimensiunea perfectă pentru poșetă, prietena ta va fi pregătit pentru senzații tari oricând și oriunde!

 

 

APHRODISIA BALM  13ml - 80 RON

 

 

  1. MIA

Ultima sugestie, dar nu cea din urmă, este un produs de la Lelo. Pentru că orice femeie trebuie să aibă un Lelo al ei. Mai ales acest Lelo, care este undercover. MIA este un vibrator micuț, dar puternic, ascuns sub formă de ruj, cu încărcare USB. Adică mai e și high tech. Deci dacă prietena ta este pasionată de tehnologie, va dublu aprecia acest cadou :D.

 

MIA 2 - 355 RON

 

Acestea sunt cele 5 produse pe care aș vrea să vi le recomand astăzi. Sunt esențiale pentru orice divă. Iar prietena ta cea mai bună va fi mai mult decât încântat să primească măcar unul dintre ele (ca să nu mai spun că împreună vor fi bombă :D).

 

Acum trebuie să vă las pentru că aștept o vizită specială de la un… spiriduș al Moșului. Și cum nu am fost cuminte, sigur se lasă cu spanking and fun!

 

Crăciun fericit, divelor!

 

Pupici!

Lasa un comentariu

Loading...