Baed Stories în boudoirul Artisans d’Amour

Baed Stories

Dragii mei, viața este mai frumoasă atunci când ai cu cine să te joci, mai ales în dormitor. Nu trebuie să te temi de dorința de a experimenta atunci când vine vorba despre momentele intime. Sigur te-ai gândit, cel puțin o dată, să intri în pielea unui personaj care să îți incite partenerul, însă nu ai găsit accesoriile potrivite. Costumele pentru role play disponibile pe piață sigur nu se ridică la înălțimea standardelor și ai nevoie de ceva mai mult. Ai nevoie de piese clasice, elegante, chic și sexy. Ai nevoie de un design unic, complex, care să incite, dar să te facă să te simți și frumoasă. Ai nevoie de Baed Stories!

Cine este Baed Stories?

Baed Stories este un brand internațional extrem de îndrăgit ce creează lenjerie intimă și costume erotice de cea mai bună calitate. Designul fiecărei piese este realizat individual, de către o echipă de designeri profesioniști ce utilizează materiale de top. Rezultatul reprezintă piese de lenjerie fine, delicate și sofisticate, mixul perfect între senzualitate și acel aer provocator ce definește costumele erotice.

Motto-ul brandului Baed Stories este simplu, dar spune multe:

Senzualitate și tandrețe ziua, libertate și pasiune noaptea.

Ideea din spatele Baed Stories este de a te scoate din rutina zilnică și a te purta într-o lume în care fanteziile tale pot prinde viață. În această lume, tu decizi cine vrei să fii: o judecătoare impasibilă, o menajeră timidă, un îngeraș cuminte? Limita este doar propria imaginație.

Colecția Baed Stories 2019 într-un show exclusiv

Pentru că știam că acest brand va fi foarte îndrăgit de toate Artisans Ladies, am decis să organizăm un eveniment privant în care acestea să vadă în exclusivitate și în premieră colecția. Într-un cadru intim, dar elegant, cele mai frumoase femei din Timișoara, Arad și Oradea au putut admira prezentarea de pe catwalk, fără a fi incomodate de privirile curioase ale bărbaților.

Până în momentul defilării, invitatele noastre au savurat un pahar de prosecco și au admirat produse din game consacrate și foarte iubite din boudoirul nostru. Apoi, muzica a pornit, iar unul câte unul, modelele organizate de Ancuța Ciorta au început să își facă apariția pe catwalk. Privirile surprinse, dar extrem de încântate au fost exact ceea ce speram să vedem, iar entuziasmul a crescut pe măsură ce modelele se lăsau dezvăluite, unul câte unul.

Piesele alese pentru această colecție au ceva pentru fiecare femeie:

Judecătoarea reprezintă puterea și autoritatea. Dacă nu ai fost cuminte, judecătoarea te pune la punct.

Baed Stories

Menajera reprezintă îndeplinirea tuturor dorințelor. Care este dorința ta cea mai ascunsă? Cere și ți se va da.

Îngerul este cuminte, dar atât de seducător și sigur va avea grijă de tine.

Baed Stories

Jocheul te va munci precum un instructor bun muncește cel mai de preț pur sânge arăbesc. Îndrăznești să o provoci?

baed stories

Ce spun doamnele?

Pentru că evenimentul acesta le-a fost dedicat în exclusivitate, iată ce au avut de spus Artisans Ladies despre colecția Baed Stories:

”Senzualitate, feminitate, curaj și dorință. Așa aș descrie colecția prezentată în seara aceasta. Baed Stories este un concept de care femeile din România aveau cu siguranță nevoie.” – Adriana

”A fost un eveniment foarte chic. Felicitări pentru inițiativă. Colecția aceasta este cu totul specială.” – Carmina

”A fost ceva inedit. Aceste produse, la fel ca toate din magazinul tău, sunt cu totul altceva decât ceea ce se găsește pe piață. Felicitări!” – Izabela

baed stories

”Mi-a plăcut foarte mult locul ales pentru eveniment. Cadrul…exact ceea ce trebuie. Femeile Artisans sunt foarte diferite ca și stil, categorii de vârstă, personalitate, abordare și asta mi-a plăcut mult. Prezentarea a fost extraordinară. Piesele, teatrale de-a dreptul, au fost suficient de variate pentru a rezona în funcție de personalitatea celei ce urmează să le poarte. Am petrecut o seară frumoasă într-un cadru elegant…chic și ne-am mai îmbogățit repertoriul legat de idei de lenjerii… jocuri erotice etc.” – Georgi

”Încă din momentul intrării în apartamentul unde urma să aibă loc evenimentul am știut că voi avea parte de o experiență minunată. Spațiul, muzica, toată atmosfera creau scena perfectă pentru ceea ce așteptam să vedem: un show de fashion boudoir de lux. Având norocul să găsesc un loc chiar lângă locul în care își făceau apariția modelele, m-am bucurat de întregul impact al colecției Baed Stories, iar faptul că echipa a reușit să aducă tipologii diferite de modele ne-a ajutat să ne închipui mai bine în piesele de lenjerie atât de atent construite. Evenimentul a fost absolut extraordinar, iar viziunea Estelei, ce și-a pus amprenta asupra tuturor detaliilor, a dovedit încă o dată că Artisans d’Amour este un concept unic.” – Elena

”Am fost foarte surprinsă de invitația la evenimentul de lansare a colecției Baed Stories, dar știam că trebuie să merg. Primul lucru pe care l-am remarcat atunci când am ajuns a fost cât de bine arată toate femeile Artisans. Pe fundal se auzeau cântece moderne, noir, iar Estela ne-a servit cu un pahar de prosecco până la începerea prezentării. Modele înalte, puternice și senzuale și-au făcut apariția defilând în cele mai uluitoare costume pe care le-am văzut vreodată. Show-ul m-a vrăjit pur și simplu și știu că trebuie să am și eu cel puțin o piesă din această colecție incredibilă.” – Stephanie

Acum că v-ați lăsat vrăjiți și vrăjite de aceste costume absolut divine, știu că vreți să puneți mâna pe unul cât mai repede. Ele nu vor fi disponibile online, doar în magazin, însă dacă nu sunteți din Timișoara și nici nu ne puteți vizita, lăsați-ne un mesaj și vom încerca să vă ajutăm pe cât posibil.

Știu că probabil vă trec multe lucrușoare nu tocmai cuminti prin cap acum, așa că mai bine ciocnim un ultim pahar de prosecco și vă urez să vă țineți de prostii tot weekendul.

Pupici,

Poppy La Diva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *