Welcome to The Maze

Adaugat de Poppy La Diva 03.05.2018 0 Comentariu

 

Ce mai seara! Boudoir-ul nostru a fost plin! Welcome to the Maze, ladies! Va multumim pentru tot entuziasmul vostru. Inca nu imi vine sa cred cat de multa lume a fost prezenta la eveniment. Iar Bianca Granieri este mai diva decat mine, daca va vine sa credeti, deci imaginea perfecta pentru noua colectie Maze.


Dar sa incepem cu inceputul…

 

 

Colectia noua

 

Dintre toate lucrurile minunate care se gasesc in boudoir-ul nostru, colectia Maze by Bijoux Indiscrets a fost primita cel mai bine de catre cliente. Multe dintre femeile ce ne-au calcat pragul s-au regasit in accesoriile statement si nu au stat pe ganduri cand a venit vorba de achizitionarea lor. Astfel incat, la putin mai mult de un an de la evenimentul de lansare al colectiei originale, am decis ca a venit momentul sa le oferim prietenelor noastre mai mult.

 

Colectia Welcome to the Maze a fost gandita ca o extensie a colectiei initiale. Piesele deja clasice au ramas, dar am adaugat piese noi, mai indraznete, care sa impinga imaginatia la maxim. Am cautat sa oferim clientelor noastre senzualitatea ca parte a vietii de zi cu zi, exact asa cum a gandit creatoarea pieselor atunci cand le-a realizat.

 

Evenimentul

Oricat de frumoase ar fi cutiile Maze, am stiut ca pentru acest eveniment este nevoie de ceva mai mult. Asa ca am pregatit un corner foto in care doamnele si domnisoarele puteau incerca produsele preferate din noua colectie. Va dati seama ca eu abia am ajuns sa incerc ceva, atat erau femeile de innebunite. Toata lumea facea poze, care mai de care mai kinky. A fost un dezmat total. Fiind incercate inclusiv catusele de catre o domnisoara mai curajoasa.

 

 

Instagramul a explodat de fotografii, la fel si Facebookul. Stories peste stories. Ce mai? A fost o seara de milioane ce a culminat cu speech-urile. Estela a vorbit despre colectie si despre dorinta noastra de a fi un punct de referinta pentru toate femeile. Vrem ca Artisans d’Amour sa fie the place to go atunci cand esti in cautarea feminitatii pierdute, a senzualitatii pe care nu stii exact cum sa o exprimi sau a rasfatului.

 

Our Maze Woman, Bianca Granieri, a vorbit despre experienta sa in exotica Havana. Despre ce a simtit purtand piesele din noua colectie Maze by Bijoux Indiscrets si despre feminitate. Intr-o noua epoca a emanciparii feminine, ne-a amintit cat este de important sa fim unite. Noi, femeile, avem tendinta sa ne sabotam una pe cealalta. Probabil datorita atator ani in care am fost simple obiecte de decor la bratul sotilor si eram in competitie atat de stransa. Dar acele vremuri au trecut. Deci a venit momentul sa ne unim. Sa purtam ce vrem. Sa ne punem energia sexuala to good use. Sa fim cea mai buna varianta a noastra si sa ne punem pe primul loc.

 

M-am ambalat putin :D

Asa se intampla cand ma gandesc la revolutia feminina. Mai bine mai iau un pahar de prosseco si ma linistesc.

 

Asa!

 

Acum, daca nu ati ajuns la eveniment, majoritatea pieselor din colectia Welcome to the Maze inca se mai gasesc in magazin sau online. Alegeti ce va place si trimiteti-ne o imagine. Ne place sa vedem femeile purtand piesele noastre. Este momentul in care stim sigur ca ne facem bine treaba. Si, daca sunteti de acord, va punem si pe Instagram. Sa vada toata lumea ce femei minunate ne sunt prietene.

 

 

Pupic,

Lasa un comentariu

Loading...