Branduri din boudoirul nostru: LELO

Dragilor, cred că seria aceasta de articole este long overdue, după cum ar spune prietenii noștri englezi. Adică ar fi trebuit să vă povestim pe îndelete despre brandurile din boudoirul nostru de mult timp. Da, poate unii dintre voi le cunoașteți, însă astăzi mi-a revenit onoarea de a oferi informații suplimentare și celor care nu cunosc atât de bine brandurile noastre internaționale, iar primul este LELO.

Drept urmare, faceți-vă comozi și comode pe canapea sau în pat pentru că azi vă voi explica exact de ce recomandăm LELO în detrimentul altor branduri mai accesibile.

Cine este LELO?

LELO este pentru jucăriile erotice ceea ce APPLE este pentru tehnologie. Acest brand suedez ce a luat naștere undeva în 2003 în Stockholm din dorința a trei prieteni de a oferi femeii care are absolut tot ce își dorește cadoul perfect. Cu această idee în minte, cei trei au pus bazele unei afaceri inovatoare, concentrată pe designul și producerea de vibratoare pentru femei. Totuși, ei nu și-au propus să schimbe modul în care sunt văzute jucăriile sexuale însă, după ani de studii și îmbunătățiri aduse produselor, au reușit să devină o adevărată legendă la nivel internațional.

Calitatea și inovarea sunt moștenirea LELO, iar noi, la Artisans d’Amour, ne mândrim cu faptul că suntem unici distribuitori direcți în România ai acestor produse excepționale.

Cum să creezi cele mai bune jucării erotice din lume?

Este important să ții minte acest lucru: o jucărie erotică de calitate proastă înseamnă o experiență proastă. Cel mai important aspect pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când achiziționezi o jucărie erotică este calitatea. Iar când vine vorba despre calitate, LELO nu face nici un fel de compromisuri.

Fiecare dintre produselele LELO a fost creat pentru a fi folosit în mod frecvent, în siguranță și în cele mai creative moduri. Mai mult, LELO a dus jucăriile erotice la rang de artă, creând o gamă de vibratoare numite INEZ, realizate din aur de 24 de carate. Știu, opulență maximă. Dar cine oare, probabil te întrebi, ar da 12.000 euro pe un vibrator? Ei bine, femei din Franța, Germania, chiar și Statele Unite, unde INEZ este recomandat chiar de Gwyneth Paltrow.

În aceste condiții, cred că pot spune fără nici un fel de problemă că nici un alt brand de jucării erotice existent în România nu se ridică la standardele și nivelul LELO.

INEZ – Vibrator placat cu aur de 24K –  EUR 12.000

Plăcere în deplină siguranță

Fiecare dintre produsele LELO are un design ce asigură, în primul rând, siguranța utilizatorului. Ce înseamnă acest lucru? Că toate materialele utilizate pentru realizarea lor sunt 100% sigure pentru corpul uman. Ele nu vor lăsa nici un fel de reziduu toxic pe sau în corpul tău. Din păcate, acest lucru nu poate fi spus despre multe dintre jucăriile erotice existente pe piața din România care sunt realizate din diverse tipuri de plastic sau silicon bogate în phtalați și toxine.

Poate crezi că latexul vinylul sau cauciucul sunt mai sigure. Ei bine, nu e chiar așa. Ele pot fi dăunătoare chiar dacă le folosești împreună cu un prezervativ deoarece sunt chimicale carcinogene care nu ar trebui să ajungă nicăieri în apropierea zonelor tale intime.

De ce apar astfel de produse pe piață? Răspunsul este simplu: jucăriile pentru adulți nu sunt corect reglementate pe piața din România. Adică produse mult mai ieftine pot fi etichetate ca și ”sigure” chiar dacă nu sunt așa. Deci dacă nu vrei să riști, ar trebui să mergi pe mâna experților, iar LELO este top of the line!

Jucăriile LELO nu conțin phtalați și sunt non poroase, deci pot fi curățate mult mai temeinic. În plus, sunt water proof, adică le poți folosi cu succes în cadă, la duș sau în piscină.

Atunci când alegi o jucărie sexuală, fă-o într-o manieră responsabilă. Alege calitatea în detrimentul prețului accesibil. Alege să te protejezi și să protejezi persoana iubită. Pe termen lung, te vei felicita pentru alegerea făcută!

Vibratorul SONA – 455 RON / SONA CRUISE – 510 RON     LUNA BEADS NOIR – 205 RON

Jucării erotice funcționale, cu un design sexy!

Jucăriile LELO sunt cele mai rafinate, luxuriante, chiar iconice piese destinate plăcerii. Designul excepțional al fiecărei piese este realizat pentru utilizări specifice atfel încât să nu existe riscul vătămării, cum se poate întâmpla cu variații mai ieftine. Și da, acestea pot părea detalii nesemnificative până când realizezi că simți discomfort în timpul folosirii sau întâmpini diverse probleme tehnice.

Echipa de design LELO este cunoscută pentru atenția acordată esteticii. Produsele LELO sunt pur și simplu sexy, cu linii delicate, un design ergonomic și destinate satisfacției sexuale. Mai mult, fiecare produs are  1 an garanție și 10 ani garanția calității.

Vibratorul SORAYA – 1150 RON

De ce ne place LELO?

Ne place pentru că ne regăsim în subtilitatea și filozofia acestui brand. Ne place pentru că suntem femei și, de multe ori, LELO pare să ne citească gândurile. Produsele lor par să răspundă unor nevoi pe care femeile și cuplurile nici nu știau că le au. Mai mult, ele nu înlocuiesc interacțiunea umană, ci o transformă și o completează, de multe ori.

Poate par vorbe mari, însă LELO pare să privească în viitorul industriei, iar acesta este un alt aspectele în care simțim că ne identificăm cu brandul. La fel ca LELO în 2003, Artisans d’Amour este deschizător de drumuri în ceea ce privește modul în care este privită plăcerea sexuală în România și ne place acest lucru.

Atunci când cumperi o jucărie sexuală de lux LELO investești în propria ta experință sexuală, fiind convins că astfel te vei bucura de plăcere sexuală mai mare și alături de partenerul tău. Deci dacă ai decis că a venit momentul să experimentezi cu jucării erotice, comandă acum un LELO!

Pupici!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *