Fräulein Kink si Sarutul Frantuzesc

Adaugat de Poppy La Diva 11.03.2018 0 Comentariu

 

A venit martie! Aruncati sorturile, doamnelor, este luna noastra. Trebuie sa ne rasfatam. Zilnic! Si mai ales in dormitor. Deci este datoria mea sacra de a lua un pahar cu sampanie in mana si a va povesti despre cea mai senzuala colectie ce a trecut vreodata pragul boutique-ului Artisans d’Amour. Apartinand brandului Fräulein Kink, aceasta este exact ceea ce lipseste in orice dormitor.

 

Povestea Fräulein Kink

 

Creatoarea brandului, pe care o vom numi doar Miss Nicole, a iubit mereu tot ce inseamna couture, lenjerie de calitate si erotism. Iar atunci cand si-a inceput viata in Germania, a observat ca pe piata de specialitate oferta era extrem de redusa. Era o lume trista in care trebuia sa fii ori legata fedeles in cele mai dark moduri ori sa scoti din sertar eternele catuse cu puf. Deci femeile de pretutindeni aveau nevoie de o eroina. Cineva care sa le aduca produse feminine si spectaculoase. Asa a aparut Fräulein Kink.

 

 

 

Esti femeia potrivita pentru Fräulein Kink?

 

Sper ca raspunsul a fost un DA!!! hotarat.

Daca nu esti sigura, atunci intreba-te urmatoarele: iti plac designurile unice si provocatoare? Iti place sa incingi atmosfera peste tot pe unde mergi, dar mai ales in dormitor? Iti plac produsele create manual, cu multa daruire, glamouroase si cu ganduri naughty impregnate in fiecare cusatura? Vrei sa joci in aceeasi liga cu Lady Gaga, Tyra Banks si alte vedete de la Holywood? Sau sa te simti ca si cand ai fi la cumparaturi in boutique-urile de lux ale Europei?

Atunci Fräulein Kink este pentru tine!

 

 

Sarutul frantuzesc

 

Toate piesele ce impodobesc in momentul de fata vitrina Artisans d’Amour fac parte din colectia “French kiss” (a.k.a. Sarutul frantuzesc). Inspiratia lor este Franta, taramul iubirii, iar accentul este pus pe calitate si dorinta de a scoate la iveala partea nastrusnica din oricine. Este greu sa alegi intre gulerele ce pot fi utilizate chiar si in tinute casual si masca de pisica. Este greu sa decizi daca iti plac mai mult catusele sau funia de matase. Totul este creat astfel incat sa te simti puternica, impunatoare, capabila de a prelua conducerea si a deveni stapana dormitorului.

 

 

Deci, daca ati fost invatate sa lasati barbatii sa domine in dormitor, este momentul sa va puneti la incercare imaginatia si sa le aratati cum sta treaba. Femeile au puterea cand vine vorba despre iubire si sex!

Nu mai stati si suspinati in timp ce visati la o viata sexuala implinita.

Luati atitudine!

Fiti si voi Fräulein Kink!

 

Acum va las pentru ca ma asteapta in dormitor cineva care nu a fost tocmai cuminte si Cat Woman trebuie sa ii dea o lectie, Fräulein Kink style.

 

Pupici!

 

Lasa un comentariu

Loading...