E timput sa arati iubire

Adaugat de Poppy La Diva 08.02.2018 0 Comentariu

 

 

Buna, porumbeilor!

Luna iubirii este oficial AICI! Sper ca sunteti la fel de entuziasmati ca si mine. Pentru Valentine’s Day este ziua perfecta pentru a va arata iubirea intr-o maniera mai aparte. Si dupa vine Dragobetele, care saruta fetele. Deci avem doar motive de bucurie in februarie.

Acestea fiind spuse, cred ca este cazul sa fim mai darnici nu doar cu partenerii nostri, ci si cu prietenele noastre si cu noi in general. Pentru ca toti avem nevoie de cat mai multa iubire.

Living la vida loca

V-ati saturat sa stati acasa singure si triste de Valentine’s Day si de Dragobete, in incercarea disperata de a evita toate cuplurile care se giugiulesc pe strada, toate buchetele de flori ce sunt plimbate de colo-colo si toate cinele romantice? Evident! Daca inca nu l-ati gasit pe Fat-Frumos, este cazul sa incepeti sa va iubiti singure. Si inca nu vorbim despre lucruri kinky, mintisoare murdare ce sunteti!

Profitati de Valentine’s Day pentru a va rasfata. Cum? Artisans d’Amour a pregatit pentru voi Kitul Fetelor Singure.

Mai bun decat KFC, Kitul Fetelor Singure contine tot ce are nevoie o femeie pentru a se simti mult mai bine de Valentine’s Day, in intimitatea propriei case:

  • Vibratorul CUPCAKE Briosa de la Shiri Zinn - arata exact ca o briosica delicioasa, insa este mult ma dulce. Poate fi lasat la vedere, dar va deveni in cel mai scurt timp micul vostru secret.

 

Vibrator Cupcake - RON 105

  • Pijamalele WREN de la Bluebella - aruncati hainele banale de casa pentru ca aceste pijamale vor transforma orice seara intr-una de milioane, iar pe voi in adevarate fashionista.

Wren Pijama - RON 265

In cautarea lui Fat Frumos

Inca nu stiti in ce stadiu este relatia? Sau aveti o intalnire speciala de Valentine’s Day si s-ar putea ca el sa fie alesul? Artisans d’Amour a pregatit si pentru voi o trusa speciala, care va garanta succesul:

  • Apa de corp Aphrodisia este mai mult decat un parfum ambalat intr-o sticluta sexy si retro, este aroma ce va innebuni barbatii.

Aphrodisia Body Mist - RON 145

  • The Magnifique Body Chain de la Bijoux Indiscrets - este bijuteria ce poate scoate din anonimat orice tinuta. Iar daca sunteti asa ca mine, doamnelor, il veti purta si fara tinuta, pentru a starni si mai mult apetitul partenerului.

Magnifique Waist Chain - RON 180

Doar in pereche

Pentru indragostitii nostri, avem ceva mai mult decat urari de bine in luna iubirii. Pentru ca urarile sunt dragute, dar momentele in doi sunt perfecte. Astfel, Artisans d’Amour a pregatit pentru toti indragostitii:

  • Setul Dare Me Pleasure de la Lelo - pentru cei ce isi impartasesc fanteziile si vor sa le exploreze, acest set este perfect, senzual, incredibil de sexy, un pot pourrie de senzatii.

Dare Me Pleasure Set - RON 550

  • Uleiul Delice Deluxe Massage de la YesforLov - ce aduce distractia in domitor? Cristale de zahar ce pocnesc in guritele obraznice, incorporate intr-un ulei de masaj comestibil. Sa va fac si un desen? ;)

Delice Deluxe Massage Oil - RON 110

Pentru el si pentru ea

De data aceasta nu mai luam in considerare statutul social, doar sexul :)). Exact! Si pentru ca luam in considerare doar sexul, pentru el avem

  • TOR -inelul placerii - de la Lelo - pentru ca merita propria sa jucarie, de care sa va bucurati impreuna.

TOR - RON 380

  • Cerneala POEME cu aroma de cirese - corpul ei va deveni panza, iar el artistul. Rezultatul? Arta in cea mai sublima forma a sa.

POEME Body Painting - RON 105

Iar pentru ea, daca nu a gasit inca ceea ce cauta, avem:

  • Balsamul Aphrodisia - special creat pentru zona intima a femeilor, acest balsam intensifica senzatiile si ne pregateste corpul pentru ciocnirea titanilor. Cateva picaturi inainte sa inceapa jocul si veti intra intr-o noua dimensiune. Nirvana, baby!

Aphrodisia Balm for Her - RON 80

  • Masca Onyx Kitten de la Fraulein Kink - la care orice femeie viseaza de ani de zile pentru ca toate suntem Catwoman in interiorul nostru. Miau!

Onyx Mask - RON 740

Porumbeilor, nu stiu daca va duceti relatia la urmatorul nivel sau vreti sa reaprindeti pasiunea, dar sper sa va distrati de zile mari in luna iubirii. Eu am venit cu inspiratia, acum problema este in mainile voastre. Am plecat la cumparaturi!

Pa!

Lasa un comentariu

Loading...