Un mix de boudoir și Pin Up cu Oana Vedinaș

Bine v-am regăsit, dragii mei. Nu am mai povestit de foarte mult timp, dar am fost foarte ocupate în boudoirul Artisans d’Amour. Am avut de pregătit o colecție nouă, cu un aer burlesc, exact așa cum vă doreați, dar și multe promoții, pe care suntem sigure că le-ați văzut deja pe pagina noastră de Facebook și pe Instagram, astfel încât să plecați în vacanță pregătiți. Am făcut schimbări la magazinul nostru online, care să fie mult mai user friendly și să vă ajute să aveți parte de cea mai bună experiență atunci când ajungeți în casa noastră din mediul online. Totuși, a venit momentul în care vreau să vă povestec despre un proiect foarte drag nouă și despre ideea Pin Up din spatele lui.

În luna iunie, împreună cu Oana Vedinaș, am organizat un concurs al cărui premiu a reprezentat o ședință foto tip boudoir. Noi am pus la bătaie lenjeria și accesoriile, Oana și-a făcut timp în programul ei foarte încărcat, iar fetele de la Backstage Studio au transformat două femei obișnuite, soții și mame, nu modele profesioniste, în adevărate dive pin up.

Ionela poartă:

Sutienul conic Black Peach fără bretele

Cum se pierde și cum se regăsește senzualitatea

Am dorit să facem această ședință de foarte mult timp deoarece știm că nimic nu face o femeie mai frumoasă decât încrederea în faptul că este frumoasă. Acest lucru însă nu se întâmplă de foarte multe ori. În graba cotidiană, în agenda foarte aglomerată, în presiunea de a fi în același timp un profesionist în domeniul în care lucrezi, mamă și soție, uiți, de multe ori, că ești, în primul rând, femeie. Uiți că feminitatea presupune o doză de senzualitate, o atenție la propria persoană și o strălucire aparte pe care doar iubirea de sine ți-o oferă.

Probabil acum vă întrebați ce este de făcut în această situație. Ei bine, pentru fiecare femeie care și-a pus măcar o dată această întrebare, avem următorul sfat: oprește-te și ia-ți câteva clipe doar pentru tine. Du-te la salon și lasă-te răsfățată. Mergi la spa și destinde-te. Sau, soluția noastră favorită, fă o ședință foto profesională, poate chiar de tip boudoir, în care să îți reamintești că ești o adevărată zeiță. Iar dacă alegi această cale, vei avea și fotografiile care să îți amintească pentru totdeauna de curajul și frumusețea ta. 

Emilia poartă:

Capa din dantelă Elvira

Sutien conic Black Peach cu bretele

Pinup stories cu Ionela și Emilia

După cum vă spuneam, în iunie am decis să oferim posibilitatea acestei redescoperiri unor femei curajoase. Au fost multe înscrieri la concursul nostru și le mulțumim tuturor celor ce au participat, dar câștigătoarele au fost două surori. Lăsați-mă să vi le prezint pe frumoasele (și foarte curajoasele) Ionela și Emilia. 

Inspirația pentru ședința foto ce le-a avut pe cele două ca și protagoniste a venit de la noile piese Playful Promises proaspăt sosite în boudoirul nostru și a fost Pin Up Girl. Fetele și-au început ziua în studioul Backstage unde au fost super răsfățate și transformate în adevărate dive în stilul anilor ‘40. Apoi au sosit la studioul Oanei Vedinaș unde ținutele și cadrul erau pregătite, iar după un pahar de Prosecco și câteva indicații de ordin fotografic din partea Oanei, ședința a început.

Bineînțeles că la început nu a fost chiar ușor. Fetele se temeau că nu se vor ridica la nivelul așteptărilor, dar după ce s-au văzut în oglindă, ținută cu ținută, Ionela și Emilia s-au dovedit dezinvolte, îndrăznețe, curajoase și de o senzualitate pe care nici ele nu o întrevedeau în propria persoană. Ele au fost mai mult decât dive. Au fost adevărate zeițe ale feminității, iar să spunem că s-au distrat este mult prea puțin

Ionela poartă:

Slip cu talie înaltă Vintage Floral

Și tu meriți o astfel de experiență!

Da. În fața lentilei experimentate a Oanei Vedinaș, cu accesoriile potrivite și conceptul care să te reprezinte, orice femeie își poate dezvălui adevărata senzualitate. Mai mult, orice femeie merită ca, măcar o dată în viață, să simtă că este cea mai frumoasă, cea mai seducătoare, puternică și stăpână pe sexualitatea ei. Sau, în cuvintele Ionelei, să se simtă ”impresionată, entuziasmată, încântată”, exact așa cum s-a simțit ea după această experiență.

A fost o adevărată bucurie și pentru noi să putem aduce acest proiect la viață. Le mulțumim pentru sprijinul și profesionalismul lor atât Oanei, cât și fetelor de la Backstage Studio. Cred că împreună am demonstrat clar că fiecare dintre noi are în interior o divă Pin Up pe care abia așteaptă să o scoată la iveală. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *