Descoperă Plăcerile Ascunse

Descoperă Plăcerile Ascunse

Ghidul Nostru pentru O Experiență Anală Senzațională!

Salut, lovers!

Suntem bucuroase să fim din nou aici, în acest spațiu minunat, unde putem împărtăși cu voi cunoștințele și sfaturile noastre fără nicio constrângere impusă de rețelele sociale.

Postarea noastră de pe Instagram despre sexul anal a atras multă atenție și a generat multe întrebări din partea urmăritoarelor noastre: “doare sexul anal?”, “chiar este pentru mine?” Așa cum se întâmplă cu orice alt tip de plăcere, este incredibil de valoros să explorezi jocul anal ca o călătorie personală înainte de a merge mai adânc cu partenerul tău. Iar dacă urmărești cu atenție guideline-ul nostru, n-ar trebui să fie o experiență dureroasă.

Te interesează? Iată cum poți începe:

Ce este exact?

Pe scurt, masturbarea anală implică stimularea personală a anusului, rectului sau prostatei în scopul obținerii plăcerii sexuale. Poate fi practicată atât de bărbați, cât și de femei… toți avem un fund!

Există beneficii?

Beneficiile sunt similare cu cele ale oricărei alte masturbări:

  • Reducerea stresului.
  • Îmbunătățirea somnului.
  • Îmbunătățirea stării de spirit.
  • Alinarea durerii.
  • Și cel mai important, plăcere!

Pentru femei: jocul anal intern poate stimula, de asemenea, zonele canalului vaginal și structura clitoridiană mai mare.

Pentru bărbați: stimularea prostatei poate intensifica orgasmele peniene cu 30%.

O Igienă bună e la fel de importantă

În multe cazuri, curățarea anusului în duș înainte de sexul anal este suficientă pentru a asigura că zona este curată și liberă de materie suplimentară. Nu exagera, apa caldă este suficientă. Dacă planifici să folosești degetele, asigură-te că îți tai unghiile sau folosește o mănușă.

Dacă este important pentru tine, asigură-te că menții o dietă bună, bogată în fibră, și îți golești intestinul cu 45 de minute înainte. Evită clismele! De obicei, medicii le sugerează pentru condiții medicale specifice.

 

Anal toys options

 

Este alegerea ta: Manual vs. Jucării

Nu ai nevoie cu adevărat de nimic altceva decât lubrifiant pentru a explora jocul anal. Poți folosi degetele pentru a-ți răsfăța și masa marginea anusului, precum și pentru a explora o penetrare superficială. Doar amintește-ți: înainte de a trece la vulvă sau penis, SPALĂ-ȚI MÂINILE!

Jucăriile anale sunt distractive și sunt concepute pentru a stimula în mod specific terminațiile nervoase din anus. Ele includ buttplug-uri, dildo-uri, masatoare pentru a stimula glanda prostatică, vibratoare și mărgele anale. Jucăriile anale necesită mult lubrifiant și curățare regulată cu apă caldă și săpun mild sau cu un curățător de jucării sexuale.

  • Buttplug-uri

Buttplug-urile sunt probabil cele mai populare și recunoscute jucării anale. De asemenea, și preferatele noastre! Concepute pentru a fi introduse în anus și pentru a oferi senzația de plenitudine, sunt purtate adesea în timp ce te angajezi în alt tip de stimulare, precum cea clitoridiană, peniană sau erogenă. Să ți-o spun mai pe scurt: senzația este Wow! În magazinul nostru, avem două opțiuni pentru tine: inox sau aluminiu.

Care sunt diferențele? Din experiența noastră, plugul de inox este foarte eficient, deoarece senzația de plenitudine este mai mare. Datorită greutății simți o anumită presiune pe punctul G (sau P). Pe de altă parte, versiunea de aluminiu este perfectă pentru a te obișnui cu această nouă senzație de a avea ceva în fund.

  • Anal Beads

Format dintr-o serie de sfere sau bile atașate între ele, mărgelele anale sunt concepute să fie inserate continuu în rect și să fie retrase în funcție de senzațiile dorite.

  • Masatoare de Prostată

Acestea sunt similare cu plugurile anale, dar au o formă și un design special create pentru a viza stimularea prostatei. Există și în diferite materiale, dimensiuni și forme, atât motorizate, cât și nemotorizate.

  • Dildo-uri

Majoritatea dildo-urilor pot fi folosite pentru penetrare anală solo, atâta timp cât au o bază pentru a preveni aspirarea lor de către fundul tău. Sfatul nostru: există dildo-uri special create pentru sexul anal cu strap-on: mai moi și mai mici în dimensiune.

Lubrifiant, Lubrifiant și mai mult Lubrifiant

Lubrifiant Anal  YesforLov
Lubrifiant Anal YesforLov

Dacă crezi că acest ghid este prea lung și vei reține doar un singur lucru, asigură-te că este acesta: lubrifiantul este obligatoriu pentru jocul anal. Anusul nu se auto-lubrifiază. Lubrifiantul, în special LUBRIFIANTUL ANAL și în cantități mari, este necesar pentru un joc anal plăcut. Altfel, va fi extrem de inconfortabil și poate crea fisuri în jurul anusului.

Care lubrifiant este mai bun depinde de ceea ce dorești să faci. Noi personal preferăm Thick Consistency de la YesforLov, deoarece este mai dens și cu o vâscozitate mai mare, și este compatibil cu latexul (gândește-te la prezervative).

Dacă planifici să folosești o jucărie de silicon, atunci alege Anal Play de la Slow Sex, care este pe bază de apă, conține mușețel și arnică pentru a ajuta împotriva inflamației și pentru a crește hidratarea. Pe lângă asta, miroase minunat.

Găsește poziția potrivită

Încearcă câteva poziții diferite pentru a găsi cea potrivită pentru plăcerea și confortul tău: “doggy-style” și “misionar” sunt excelente.

Și acum, relaxează-te!

Mușchii relaxați sunt cheia unei experiențe anale solo plăcute.

Sfatul nostru: poți încerca să eliberezi tensiunea cu o baie caldă, uleiuri esențiale și respirație profundă. CBD-ul este, de asemenea, de mare ajutor pentru relaxare. Vezi opțiunile noastre aici.

Indiferent dacă alegi să folosești mâinile sau o jucărie pentru a face magia să se întâmple, întotdeauna ascultă-ți corpul și ia-ți timpul necesar. Nu este nevoie să grăbești lucrurile.

Poate fi util să începi încet, împingând și trăgând ușor de deget sau de jucăria ta în interior și în afara anusului, trecând de sfincter. Acest lucru îți va permite să te obișnuiești cu senzația înainte de a merge mai departe.

Sfatul nostru: NICIODATĂ nu trage jucăria sau plugul rapid!!! Trage-l încet, treptat.

Happy End

Cu siguranță analul nu este ceva ușor, și la prima vedere nu pare atât de sexy, însă puțin disconfort după prima experiență este normal, atâta timp cât nu există dureri. Prin urmare, masturbarea anală poate fi o oportunitate de a experimenta, de a învăța ce îți place și de a-ți cunoaște corpul – ceea ce, în cele din urmă, poate îmbunătăți experiențele tale sexuale anale în cuplu, dacă alegi să le ai.

Sperăm să te bucuri de asta!

xoxo

Lady K.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *