Site-ul www.artisansdamour.com este detinut de S.C. EV Marketing & Buroservices S.R.L., societate comerciala care functionaeaza conform legislatiei romane in domeniul sau de activitate avand numarul de inregistrare J2/761/03.06.2016 la O.R.C. Arad si codul fiscal RO36167191. Sediul societatii este in Arad, str. Milan Tabacovici nr. 51A ap. 1 cu punct de lucru deschis in Timisoara, str. Matei Corvin nr. 3.

S.C. EV Marketing & Buroservices S.R.L., numit in contiunare “Artisans d`Amour” va ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ului www.artisansdamour.com (“site-ul”), sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii (“termenii”). Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti termeni si conditii.

Informații privitoare la livrare

Livrarea are loc pe teritoriul României iar termenul de livrare este de circa 2 zile lucratoare, socotit de la data confirmarii comenzii dumneavoastra de catre Artians d`Amour. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In orice conditii, inclusiv in situatie de forta majora si sub sanctiunea de a va returna sumele platite, termenul de livrare nu va depasi 30 de zile, socotit de la data comenzii dumneavoastra.

Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus, reglementata de legile fiscale romane.

Taxa de Transport prin Curier pe teritoriul României este:

  • gratuită pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200 lei;
  • gratuită în Timișoara și Arad (predare personală)
  • 25 lei pentru comenzi cu valoarea pana la 200 lei.

Livrarea se face de catre curier, la domiciliul clientului, de regula in 24 de ore de la expedierea comenzii în zona urbană, și poate ajunge la destinatie în 2-5 zile pentru livrarea in zona rurala unde expedierea va avea loc prin colet poștal.

In ziua in care coletul dumneavaostra va fi expediat, veti fi instiintat prin email. Acesta va fi trimis de Artisans d`Amour si va contine numarul de AWB al coletului.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, in timpul transportului revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei noastre si vom fi instiintati in timp util.

Produsele Artisans d`Amour pot fi cumparate online, urmand 3 pasi:

A) Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe link-ul Adauga in cos; Click pe butonul Finalizeaza comanda.

B) Introduceti datele dumneavoastra personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de email este foarte importanta, deoarece informatile legate de comandă și produsele comandate vor fi transmise via email. O adresă de email incorectă încetinește întregul proces de comandă a produsului. Mai mult de atât, Artisans d`Amour nu va putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării comenzii dumneavoastră.

Dacă adresa de livrare este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului.

C) Alegeti metoda dorita de plata, confirmati acceptul fata de termeni si conditii si trimiteti comanda

Plata prin Credit Card / Debit Card (mobilPay),

Artisans d`Amour vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plată online ale www.mobilpay.ro. In acest fel, putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata online.

Dacă ati ales metoda de plata “Card credit/debit”, este necesar să completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electronic si Mastercard/Maestro), este folosit sistemul “3-D Secure”, elaborat de aceste organizatii, care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, in niciun moment, pe serverele noastre sau pe serverele mobilPay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard. In plus, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul “3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi online cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi, de asemenea, prin email.

Plata la livrare (ramburs):

Daca ati ales aceasta variant, plata se va face direct către agentul firmei de curierat la preluarea coletului de catre dumneavoastra.

Plata prin transfer bancar

Daca ati ales acesta varianta, va rugam dupa comanda sa virati contravaloarea comenzii in contul nostru: S.C. EV Marketing si Buroservice, banca ING Arad, IBAN: RO76INGB0000999905985122.

Comanda va fi rezervata pentru o perioada de 3 zile lucratoare de la inregistrare, timp necesar pentru transferul platii in contul nostru. Daca plata nu este facuta in 3 zile lucratoare, comanda va fi anulata.

De indata ce plata a fost confirmata va vom informa si marfa va fi livrată.

Politica de securitate

Produsele de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plati online oferite de mobilPay. Riscurile asociate unei plati online sunt:

1.) Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. Artisans d`Amour și mobilPay garantează securitatea sistemelor sale informatice. Citiți “Politica de confidențialitate mobilPay” și “Politica de confidențialitate Artisans d`Amour.” pentru mai multe informații despre subiect.

2.) Datele dumneavoastră, în cazul plăților prin card bancar, număr de card, data expirării, etc. să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. În cazul sistemului “3-D Secure” aplicat de către mobilPay pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, niciun moment, pe serverele noastre sau pe serverele mobilPay, acestea fiind direct introduse în sistemele Visa sau MasterCard, după caz. În plus, în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul “3-D Secure”, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem după introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. Citiți “Verified by Visa” și “SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul “3-D Secure”.

Inregistrarea dumneavoastra ca si client

Pentru a putea cumpăra mai comod de pe artisansdamour.com, va recomandam sa inregistrati cu un cont pe website-ul nostru. În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, asa cum sunt acestea specificate în documente, și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect si complet.

În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinată sau nedeterminată, fără nici o notificare prealabilă.

Înregistrarea ca client, parola și comportamentul ca utilizator:

Prin înregistrarea ca si client, veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de email) și o parolă. Sunteți responsabil de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Puteți să utilizați site-ul nostru doar dacă sunteți de acord cu acești “termeni și condiții”. Dumneavoastră sunteți responsabil pentru menținerea caracterului secret al parolelor dumneavoastră, informațiilor privind autentificarea și contul. Veți fi tras la răspundere financiar pentru toate utilizările site-ului nostru de oricine care utilizează parola dumneavoastră și informațiile dumneavoastră de autentificare. Sunteți de acord să fiți pe deplin responsabili pentru orice comenzi și plăți făcute prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră. Artisans d`Amour poate folosi în scopuri publicitare și nu doar orice comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site.

De asemenea, declarați și garantați că toate informațiile furnizate de dumneavoastră sunt adevărate și exacte.

Puteți utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plăti sau viziona produsele noastre. Nu puteți utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comandă sau plata ilegală, frauduloasă sau speculativă; pentru a afișa sau transmite vreun material ilegal, amenințător, calomniator, defăimător, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat o infracțiune, care ar putea da naștere la o răspundere civilă, sau care ar putea încălca în alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acești termeni.

Noi putem, în orice moment și fără preaviz sau răspundere, înceta sau restricționa accesul dumneavoastră la toate componentele sau oricare componentă a site-ului nostru. Accesul dumneavoastră la site-ul nostru s-ar putea sa nu fie neîntrerupt sau disponibil în orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori apărute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau a erorilor apărute, sau lipsa virușilor ori a altor comportamente dăunătoare pe site-ul nostru sau pe serverele care îl fac disponibil. Nu aveți dreptul să utilizați niciun dispozitiv, software sau rutina, care intervine sau încearcă să intervină în operarea normală a site-ului nostru și nici să luati vreo măsură care impune o încărcare nerezonabilă pe echipamentul nostru informatic.

Orice încercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificare a conținutului www.artisansdamour.com, afectarea performanțelor lui se consideră tentativă de fraudare.

Limitarea răspunderii

Noi nu vom fi, și colaboratorii noștri nu vor fi responsabili sau răspunzători pentru (A) daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daună, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, răspundere strictă sau altfel, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, (II) orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare, revânzare sau plată), sau (III) executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părti sau oricărei alte părți.

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

Protecția datelor personale

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră înregistrează date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevăzute de lege, conform notificării cu numărul 0005354 A.N.S.P.D.C.P. din data 09/03/2017.

Prin comenzile pe care le realizați, vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră de contact să fie prelucrate de către Artisans d`Amour.

Artisans d`Amour garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise ce va fi trimisă prin email la adresa info@artisansdamour.com.

La adresa de mail info@artisansdamour.com, utilizatorul poate solicita informaţii detaliate privind datele preluate, stocate şi procesate de către Artisans d`Amour, poate solicita, în mod gratuit, modificarea sau rectificarea acestora, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor preluate, stocate şi procesate de către Artisans d`Amour. Acest drept al utilizatorului este permanent şi poate fi exercitat oricând printr-o cerere adresată Artisans d`Amour la adresa de mail info@artisansdamour.com

În situatia în care utilizatorul se consideră prejudiciat din cauza preluării, stocării sau procesării datelor sale personale de către Artisans d`Amour sau este nemulţumit de modalitatea în care Artisans d`Amour a gestionat o cerere a sa privind aceste date, el se poate adresa instanţei, conform dispoziţiilor legale în materie.

Informații privitoare la returnarea produselor

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris, prin email, pe vânzător că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Toate produsele comercializate de Artisans d`Amour sunt considerate produse intime si pot fi restitui din motive de igiena doar daca sunt in ambalajul original sigilat, nedesfacut, nedeteriorat si daca produsele nu au fost folosite si nu prezintă urme de purtare sau utilizare.

In cazul in care doriti sa returntati un produs, solicitati returul prin un apel telephonic la numărul 0741 385 897 sau prin completarea formularului returnare marfa de pe site-ul Artisans d`Amour.

Returnarea efectivă a produsului se poate face cu condiția ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit), cu excepția lenjeriei intime care nu se poate returna.

Returul se va face cu o firma de curierat, preferabil Fan Curier, cu confirmare de primire.

Contravaloarea mărfii returnate se va plăti de catre Artisans d`Amour prin virament bancar, la contul indicat de client in cel mult 14 zile de la data la care sa primit returul, cu conditia ca marfa restituita sa fie in ambalajul original sigilat, nedesfacut, nedeteriorat si daca produsele nu au fost folosite si nu prezintă urme de purtare sau utilizare.

Societatea noastră deține o echipă dedicată, care se ocupă de calitatea produselor. Astfel, dumneavoastra ca si client aveti garanția că articolele comandate la Artisans d`Amour sunt în stare impecabilă. În cazul în care există o excepție, ne asumăm răspunderea și vă înlocuim articolul cu unul identic (model, mărime și culoare), suportând cheltuiala de transport (tur, retur).

Legislația românească în vigoare prevede: “consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Garanția articolelor

Pentru articolele de masaj inim LELO, garantia este data de producator. Garanția celorlalte articole este de 30 de zile calendaristice. În situația nerespectării instrucțiunilor de întreținere si folosire, drepturile la garanție se pierd. Pentru a face dovada achiziționării articolelor, este necesar să pastrați bonul fiscal sau factura.

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legislația în vigoare. Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin legea consumatorului și este în conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare, și legea nr 449/2003.

Pentru sugestii și reclamații, vă rugăm să ne scrieți pe adresa info@artisansdamour.com.

Drepturi de autor

Noi, împreună cu furnizorii noștri de servicii si produse (“furnizorii”), deținem și avem drepturile de autor asupra site-ului nostru și tuturor conținuturilor acestuia. Nu veți copia, reproduce, republica, transfera date (upload), afișa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din conținutul, datele, informațiile sau materialele găsite pe site-ul nostru decât în urma obținerii acordului scris al reprezentantului societății noastre sau doar în scop necomercial.

Denumirile produselor, Imaginile, modalitatea de prezentare, mărcile comerciale, logo-urile și mărcile de serviciu afișate pe site-ul nostru (“mărcile”) sunt propietate intelectuală ale Artisans d`Amour și înregistrate ca fiind ale noastre și ale furnizorilor noștri.

Utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru și accesul pe site-ul nostru nu va acorda nicio licență sau drept de a utiliza oricare din denumiri, imagini, mărci. Nu veți utiliza niciun robot, spider, alt dispozitiv automat, sau proces manual pentru a monitoriza materialele disponibile prin site-ul nostru. Întregul software, aplicațiile, și modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastră sau a partenerilor noștri, de la care am obținut licențe. Nu puteți reproduce, deconstrui (reverse engineering), crea lucrări derivate, dezasambla sau decompila, vinde, închiria, distribui, cesiona, transfera, sau modifica orice software de pe site-ul nostru.

Pentru raportarea încălcării drepturilor, de autor vă rugăm să ne scrieți pe adresa de email: info@artisansdamour.com.

Prevederi tranzitorii și finale

Nu puteți cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligațiile dumneavoastră din acești termeni și condiții. Noi putem modifica acești termeni în orice moment. Folosirea continuă de către dumneavoastră a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare a acestor termeni, va fi supusă termenilor în vigoare la momentul utilizării de către dumneavoastră. Va trebui să revedeți acesti termeni periodic. Folosirea continuă de către dumneavoastră a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare, va însemna acceptarea de către dumneavoastră a termenilor modificați. Cu excepția celor descrise în propozițiile precedente, dumneavoastră și noi putem să modificăm acești termeni numai într-un document scris semnat sau acceptat în alt mod de dumneavoastră și de noi. Dacă noi nu acționăm în legătură cu încălcarea de către dumneavoastră sau de către altcineva cu orice ocazie, nu înseamnă că renunțăm la dreptul nostru de a acționa în legătură cu încălcări viitoare sau similare. Dacă o instanță constată că vreo prevedere din acești termeni este neexecutabilă sau invalidă, acea prevedere va fi aplicată în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar ceilalți termeni vor rămâne în vigoare și executabili.

Acești termeni, împreună cu acele articole care au devenit parte din acești termeni prin referire, alcătuiesc întreaga înțelegere dintre noi și dumneavoastră în legătură cu utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru, și înlocuiește orice înțelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru.

Acesti termeni și condiții, precum și respectarea de către dumneavoastră și de către noi a acestora sunt guvernate de legislația românească. Dacă înaintați vreo acțiune în instanță legată de utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru, a produselor și serviciilor noastre sau a acestor termeni, sunteți de acord să înaintați această acțiune numai în instanțele judecătorești de pe teritoriul României și numai după notificarea, în scris, a S.C. EV Marketing & Buroservices S.R.L.. În oricare astfel de acțiune sau orice acțiune pe care noi o putem iniția, partea care are câștig de cauză va avea dreptul de a recupera toate cheltuielile sale de judecată suportate în legătură cu acțiunea, inclusiv dar fără a se limita la costuri, atât impozabile cât și neimpozabile. O versiune tipărită a acestui acord și a oricărei notificări date în forma electleiică va fi admisibilă în procedura judiciară pe baza acestor termeni sau legată de acești termeni în aceeași măsură și supusă acelorași condiții ca alte documente comerciale și consemnări generate inițial și păstrate în forma tiparită.

Dacă dețineți un cont sau ati comandat pe www.artisansdamour.com, înseamnă că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai sus, așadar, vă asumați răspunderea pentru orice nerespectare a acestora.

Promoții

Artisans d`Amour organizează frecvent diferite Promoții, care sunt anunțate pe site și/sau pe facebook și/sau pe alte canale. Promoțiile Artisans d`Amour nu se cumulează si își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și încetează în momentul inactivării lor de pe site.