Găsindu-și inspirația într-o vastă mulțime de femei minunate, fascinante și puternice, compania Artisans d’Amour a fost creată pentru a oferi clienților săi produse cochete la prețuri accesibile și pentru a transforma fanteziile în dulce realitate.

Pentru că nu suntem doar un alt magazin de lenjerie, combinăm detaliile delicate ale desuurilor cu accesorii sofisticate și cosmetice romantice. Misiunea noastră este să ajutăm la reaprinderea pasiunii și la crearea momentelor de plăcere de neuitat.

Fiecare dintre produsele noastre a fost atent selectat din repertoriul unor designeri și companii de lifestyle din Brazilia, Anglia, Spania și Suedia. Acestea sunt realizate la standardele cele mai înalte și ne oferă posibilitatea de a vă oferi, în fiecare sezon, lenjerie deosebită și accesorii statement în ediții limitate, cosmetice de care vă veți îndrăgosti și jucării erotice de lux.

Dorim să conferim femeilor mai mult senzualitate decât sexualitate, să facem din preludiu o artă. Artisans d’Amour este pentru fiecare femeie, indiferent de mărime, vârstă sau natura fanteziilor.

Cât despre bărbați, ei vor fi (cu consimțământul lor, bineînțeles) victimele acestor jocuri romantice!