Anal: voi întrebați, noi răspundem

sexul anal

Te gândești să încerci niște anal play? Astăzi răspundem tuturor întrebărilor tale!

 

Deci, simplul fapt că suntem deschiși să a vorbim despre anal este un mare NU în societatea noastră și prin urmare, fundul rămâne una dintre cele mai neînțelese părți ale corpului nostru sexy.

În ciuda creșterii ariei de acoperire a culturii pop, anal sex/play e foarte stigmatizat. Până la urmă, tot ce cunoaștem despre el vine în mare parte din porn, ceea ce înseamnă că e văzut din perspectiva fanteziilor bărbaților. Adevărul e că sunt și unele femei care încearcă sexul anal, dar nu pentru vreun bărbat anume, ci pentru că sunt ele personal interesate. Din fericire acest număr al femeilor crește pe zi ce trece deoarece acestea încep să realizeze că vor să experimenteze plăcerea pentru ele și pot face acest lucru și singure. 

Ne bucurăm mult de curiozitatea voastră și apreciem toate întrebările pe care unele dintre voi ni le trimiteți regulat. Ne place ideea de a discuta despre acest subiect între noi femeile, ținând cont de anatomia noastră dar și de temerile care apar. Mi-am luat libertatea de a discuta despre acest subiect cu unele dintre femeile care au experimentat anal play. Mulțumesc acestor doamne (știți voi care sunteți) că mi-au împărtășit motivele lor dar și câteva sfaturi.

 

“nu e ca o plimbare în parc”

 

Întrebarea Nr. 1: pe care foarte mulți o au… Doare?

IULIA: “În mod sigur nu e ca o plimbare în parc și bineînțeles că există și disconfort, mai ales dacă ești emoționată. Cel mai bun sfat pe care ți-l pot oferi este: prima dată experimentează singură și folosește mult lubrifiant. Relaxarea și exercițiile de respirație îți vor face experiența mai ușoară.”

 

Întrebarea Nr. 2: De ce ar trebui să o fac?

IRINA: “Draga mea, nu te obligă nimeni să o faci. La fel ca orice ține de sex, mergi cât de departe dorești. Totuși, am să vă las câteva motive pentru care femeile fac asta:

  • Implică și alte părți față de sexul obișnuit, iar dacă e făcut corect, se simte bine.
  • Orgasmele pe care le poți avea când vine vorba de stimularea anală (spre exemplu, să faci sex obișnuit în timp ce folosești un plug anal) sunt mult mai intense decât alte orgasme.
  • E o metodă eficientă prin care eviți să rămâi gravidă.
  • Din cauza acelei senzații că ești plină, devine super intens.”

 

Întrebarea Nr. 3: Cum se simte prima dată?

FLORI: “Prima dată e neplăcut. Imaginează-ți cum e să încerci și să-ți vină o grămadă de îngrijorări în minte: “oare e corect?”, “ce se întâmplă dacă trag un vânt?”, “dacă defechez?”, ”mă pot răni încercând asta?”… Ai putea să te relaxezi? Probabil nu! Deci, cel mai bine ar fi să încerci de una singură, învață cum funcționează corpul tău, cum reacționează mușchii tăi la penetrare. Încearcă să îți introduci degetele, inserează un plug și observă cum se simte.”

EVELINA: “Când experimentezi asta cu un partener, așteaptă până ești foarte excitată. Excitarea te poate ajuta să te relaxezi și are un efect paliativ asupra corpului tău. În timp, vei știi la ce să te aștepți și cum să te bucuri. Pe lângă asta, va fi mai puțin inconfortabil pentru că nu vei mai fi atât de încordată și nesigură.”

 

“Lubrifiantul nu e niciodată suficient”

 

Întrebarea Nr. 4: De ce lubrifiantul e foarte important?

IRINA: “Pentru că, spre deosebire de alte orificii, anusul nu se autolubrifiază, asta înseamnă că lubrifiantul anal e esențial pentru anal play. Unele persoane preferă lubrifiantul pe bază de silicon deoarece durează mai mult și nu se spală ușor la dus. De asemenea, te rog: fii vocală atunci când simți că trebuie să reaplici. Lubrifiantul nu e niciodată suficient pentru anal play. Crede-mă pe cuvânt. Dacă partenerul nu acceptă, atunci poți considera asta un red flag.”

 

Întrebarea Nr. 5: Poți sângera?

ADINA: “Un lucru e sigur: Nu l-aș recomanda persoanelor care au hemoroizi, situație în care ar fi bine să aștepți până s-au vindecat complet. Motivul este pentru că penetrarea anală poate avea efecte negative asupra hemoroizilor, cum ar fi: iritația hemoroizilor, care duce la simptome precum sângerare și dureri.”

FLORI: “Ca să răspund la întrebare, nu, nu vei sângera dar vei simți că zona respectivă se întinde. Aș recomanda să eviți lucrurile rapide și dure (chiar dacă îți plac) cel puțin la început.”

 

Întrebarea Nr. 6: Am o întâlnire mâine. Dacă îmi cere anal?

EVELINA: “Dragă, nu vreau să fiu vreun apostol moral aici, dar: nu te grăbi. Ia-ți tot timpul din lume să te pregătești pe tine, corpul tău și persoana cu care vrei să o faci. Sexul e dezordonat și murdar, da, chiar așa e. Sexul anal înseamnă, de asemenea, că ai puțin control, așa că fă-o cu cineva în care ai încredere și care te respectă.”

 

Întrebarea Nr. 7: Pot practica anal fără prezervative?

IULIA: “Deoarece țesutul anal este subțire și se rupe ușor, riscul de transmiter al BTS este mult mai mare în timpul sexului anal. Prin urmare, aș spune: întotdeauna cu prezervative!!!!”

 

Ultimele Cuvinte

Ai reușit să o faci? Felicitări! Bucură-te de strălucirea de după dar nu uita de îngrijirea ce urmează. Curățarea imediată a acelor părți dar și a jucăriilor e foarte importantă.

Probabil te vei simți puțin vulnerabilă după prima experiență. Acesta ar fi momentul perfect să discuți cu partenerul, poate puteți vorbi despre ce ați putea îmbunătății pentru data viitoare. Iar dacă simți durere acolo în spate, îți poți face o baie caldă cu niște săruri relaxante.

Nu ți-a plăcut? Nu-ți face griji și nici nu te simți vinovată pentru asta. Sexul este bun doar atunci când ambii parteneri se bucură de el. 

 

LOVE,

Lady K.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *