Cele 10 porunci pentru o vulvă fericită

Cele 10 porunci pentru o vulvă fericită

Vrei să te simți bine în chiloții tăi? Îți afectează premenopauza sau menopauza vulva? Vrei să ai o vulvă fericită?
Descoperă sfaturile noastre prin care te învățăm cum să ai grijă de vulva ta, care uneori poate fi mai delicată.

  1. Liberă ca o pasăre, în special noaptea.  E imperativ: după ce a stat, strânsă și sufocată, vulva ta are nevoie de aer și de odihnă. Așadar, dă-ți chiloții jos cât de mult poți, în special în pat!
  2. Câteva raze de soare nu strică, în ciuda îmbufnării. Scepticii vor râde la fel de mult ca în cazul cuiva care îmbrățișează un copac, însă da, vulva ta are nevoie și de soare. Doar puțin. Din când în când. Când e posibil. Căldura soarelui în zona ta pubiană te va învigora! Dacă nu vei încerca, nu vei știi niciodată.
  3. Spală-te cu dragoste în apa (proaspătă). Gata cu săpunurile dure și alte substanțe petrochimice! Vulva ta are nevoie de apă și numai de apă pentru a fi curată. Un doctor chinez înțelept ne-a sfătuit să o spălăm cu apă proaspătă pentru a întări cele mai sensibile membrane mucoase. Și în sfârșit: fară duș vaginal! Vaginul se curăță singur! Pe de altă parte, un mic jet de apă pe clitoris nu a făcut rău nimănui. Dimpotrivă, chiar ajută.
  4. Iubește din belșug: vulvodinia, vestibulita, vaginismul… Știm totul despre vulve și vagine care suferă. Primul pas spre vindecare este să te iubești atât pe tine cât și vulva ta. Oferă-i blândețe în relațiile noastre, acceptare în fiecare zi și recunoaștere pentru toată plăcerea pe care este capabilă să o ofere sau o va oferi!
  5. O privire în oglindă: cei care nu și-au privit niciodată vulva în oglindă, nu aruncați cu pietre, ci luați o oglindă de buzunar, o lampă bună și mergeți să vă descoperiți intimitatea. Toate vulvele sunt diferite; toate sunt singulare; toate sunt frumoase așa cum sunt! 
  6. Protecție menstruală adaptată: există fane ale tampoanelor (de preferat organice), fane ale absorbantelor și fane ale chiloților menstruali. Oricare ar fi cazul, uită-te să vezi ce e mai confortabil pentru vulva ta și evită iritațiile și disconfortul.
  7. Urinează după sex: e o chestie de bază! E adevărat, vrem doar să stăm în pat și să nu ne mișcăm fundul, dar nu o facem. Pentru a ține la distanță infecțiile tractului urinar, trebuie să ne curățăm uretra scurtă de posibilele bacterii. Hai, fă pipi și du-te la culcare!
  8. Spălarea din față în spate. Idem: o chestiune de bază, să fie realizat cu eleganță într-o tură. De preferat foarte blând.
  9. O lingere (sau stimulare cu degetul): există multe studii americane (false) care dovedesc (sau nu) importanța cunnilingus-ului în viața de zi cu zi. Un lucru este sigur: venind în tot felul de moduri și din abundență, el deschide shakrele de jos.
  10. Folosește un produs special.  Produsele precum Revitalizing Massage Drops (Picaturi revitalizante masaj intim) de la Bijoux Indiscret sunt făcute special pentru a oferi protecție de lungă durată. Chiar dacă vulva ta e externă, merită totuși un produs care nu-ți va crește riscul de infecții și iritații. Așadar, meriți și tu să ai o vulvă fericită.
Picaturi revitalizante intime – 115RON

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *