MĂ ÎNDRĂGOSTESC DIN NOU DE MINE

Me indragostesc de mine

Februarie – luna pasiunii, luna îndrăgostiților. Dar februarie nu este doar despre valentines și îndrăgostiți, în schimb poate fi o luna a iubirii de sine și îngrijirii personale. 

Săptămâna aceasta, hai să ne concentrăm din nou pe obținerea independenței în fața vocii care ne critică mereu, spunându-ne “tu nu ești îndeajuns…nu ești suficient de slabă, nu ai suficiente forme, nu ești suficient de frumoasă și nu ești nici suficient de încrezătoare”.

Aici la Artisans d’Amour, noi te susținem și te încurajăm să îți trăiești viața din plin, ba chiar să ieși puțin din zona ta de confort. Până la urmă, creșterea nu se face fără puțină schimbare.

Există un mit ciudat care înconjoară ideea cum că singurul motiv pentru care ai purta o lenjerie frumoasă este pentru un iubit. Bineînțeles, purtarea unei lenjerii speciale pentru un iubit este plăcut dar să fim sinceri: chiar avem toți un iubit? Ce ziceți să le purtăm pentru noi?

Self_Love_chiloti
Playful Promises

LENJERIA PENTRU ROLE PLAY ESTE TOT LENJERIE

Voi deja știți că sunt foarte deschisă la minte. Până la urmă vorbesc despre sex și plăcerile femeilor foarte deschis. Oamenii se așteaptă ca sertarul meu să fie plin cu jucării sexuale iar dulapurile mele cu seturi erotice – un costum obraznic de asistență, o uniformă de menajeră cu volane, un costum mult prea strâmt de secretara, și așa mai departe. Bineînțeles, un “sexpert” (iubesc titlul acesta) ca mine și-ar fi încercat mâna la vreun teatru erotic, nu-i așa?

Ca și fapt divers, nu am ajuns nici măcar pe departe să mă joc cu “costume” în dormitor. Adevărul este că am fost mult prea speriată! Să fii confortabilă cu propria persoană în timpul sexului este deja o provocare destul de mare, darămite să fii altcineva. În plus, ce s-ar întâmpla dacă partenerul ar găsi fantezia mea că fiind ciudată? Sau mai rău, să și radă de mine? 

Așa că, gândindu-mă că ori o fac acum ori nu o mai fac niciodată, am decis să mă aventurez… și să caut pe internet cele mai drăguțe costume. Dezamăgirea mea a fost foarte mare atunci când mi-am primit comanda: nu doar mirosul de plastic și chimicale care a fost oribil, dar și materialul setului comandat a fost foarte iritant și rigid. Oricum l-am încercat, și OMG! M-am simțit foarte prost! Adică, eu am vrut să încerc ceva ieșit din zona mea de confort dar nu am vrut nici să arăt ca un pornstar siropos! M-am simțit ridicol.

Google

 CHEIA ESTE SĂ TE SIMȚI FABULOS

Să te simți foarte senzuală și irezistibilă, acesta se presupune că ar fi efectul lenjeriei erotice și cea pentru role play. Iar aici avem lenjeria și tot aici avem si BAED STORIES.

Deci, ce este așa de special la Baed Stories? Nu este ca orice altă lenjerie? Ei bine, nu chiar. Colecția această nu este doar despre lenjeria intimă frumoasă. Este pentru a face femeile să se simtă mai puternice, mai frumoase și mai încrezătoare.

Aceste seturi nu se compară cu acele costume pentru roleplay pe care le găsim pe internet (ca și cel pe care l-am comandat). Fiecare set Baed Stories are un aspect scump și este lucrat de mâna cu materiale de înaltă calitate: dantelă cu ornamente de catifea, perle, lanțuri de aur, pene… e că un vis împlinit. Dacă nu mă crezi,  verifică recenziile de pe ETSY.

Baed Stories

E UN FEL DE MAGIE

Acum ne întrebăm, ce legătură are asta cu iubirea de sine? Ei bine, hai să vă spun experiența mea. Ca și o divă și o muză Artisan’s am avut onoarea de a încerca toate seturile de la Baed Stories. La început am fost sceptică, eram puțin îngrijoară că voi arată că o figură comică a mea. Dar am primit ajutor de la un expert (The Artisans Lady în persoană) care m-a întrebat ce îmi doresc să transmit prin costumul pe care îl port: că sunt drăguță, sexy, dominantă…? Nu știu… poate toate 3?

Uneori mă gândesc că seturile Baed Stories sunt făcute și insuflate cu puțină magie. Devin emoționată acum că mă gândesc: toate arătau perfect pe mine!!!! Vreau să zic, setul de menajeră m-a făcut să mă simt super drăguță. Setul de zeiță m-a făcut să mă simt foarte sexy. Însă setul de JUDECĂTOARE… OMG! Setul acesta sigur e pentru mine! M-am simțit foarte fabuloasă și plină de putere purtându-l. Ca niciodată, o piesă de lenjerie chiar m-a făcut să mă simt așa. M-am uitat uimită în oglindă și mi-am zis: WOW! M-am îndrăgostit de femeia pe care o văd în oglindă.

CUM M-A AJUTAT 

Am luat setul. Este un secret pe care îl voi păstra pentru mine. Port setul când sunt singură acasă. Îmi place de mine în el, îmi place mult cum arată corpul meu, strălucirea pelerinei, atingerea dominantă a gulerului, chiar mai mult, uit complet de burta mea sau de celulita de pe picioare. Frumusețea acestui set întrece cu mult sentimentele și percepțiile negative despre mine.

Cel mai bun cadou de Valentine’s pentru mine? O ședință foto boudoir în acest set pentru că mă simt foarte încrezătoare atunci când îl port. Pentru mine asta înseamnă să îmi trăiesc fanteziile și vreau să păstrez memoria asta pentru totdeauna. Chiar dacă sună cliché : încrederea înseamnă frumusețe.

Cel mai bun cadou de Valentine’s pentru el? Ei bine, în sfârșit fanteziile iubitului despre Role Play vor deveni realitate. El încă nu știe. Supunerea nu este o chestie care mă atrage (sau cel puțin nu încă, hahaha), deci în acest joc EU voi domina. Acum chiar sunt gata.

Happy Valentines,

Lady K.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *