Smart Wand 2: nu degeaba se numește “smart”

Hello oameni frumoși, la mulți ani tuturor! Cred că am fost foarte obraznică anul trecut, pentru că de Crăciun am primit cadoul tuturor cadourilor, “mica rochie neagră” a jucăriilor sexuale, Porsche-ul vibratoarelor și, fără îndoială, cea mai cunoscută și iconică jucărie sexuală din lume: Smart Wand 2 de la Lelo.

Nu este un secret că iubesc vibratoarele, așa că abia așteptam să încerc unul tip baghetă.

Lelo Smart Wand
LELO

La urma urmei, acest model este un clasic. Este probabil genul de vibrator pe care l-au folosit mamele și bunicile noastre. Nu glumesc aici: primul aparat de masaj tip baghetă care a apărut pe piață în anii ’60 a fost Hitachi Magic Wand, fabricat în Japonia. Inițial a fost vândut ca un aparat de relaxare pentru tensiunea musculară. Cu toate acestea, nu a trecut mult timp până când femeile din întreaga lume  și-au dat seama că funcționa pentru mult mai mult decât o durere de gât. (Voi rămâne mereu recunoscătoare pentru acele doamne inteligente).

Înapoi la Smart Wand… 

este atât de frumoasă. Nu exagerez. Linia de jucării sexuale de lux s-a întrecut pe sine cu acest design elegant și cu accentul auriu. Siliconul este atât de neted încât pare că ai ține în mână mătase. Arată atât de bine, până și Samantha Jones ar fi de acord. 

Samantha with Vibrator
SATC

Ok, știu, Smart Wand poate părea înfricoșător pentru cei care nu știu cum să îl folosească. Și, de asemenea, s-ar putea să nu fie atât de discret pe cât îți dorești (probabil că nu încape în sertarul noptierei hahahahah!). Dar niciunul dintre aceste lucruri nu mai contează odată ce îl încerci.

Înainte de a o face, te rog ține cont de faptul că Smart Wand 2 se folosește diferit față de multe alte vibratoare: nu îl introduci niciunde!!!! (poți răsufla ușurată acum), ci doar ții capul lat și rotund ce vibrează, pe vulvă. Vibrațiile sunt atât de puternice, iar capul este suficient de mare încât nici măcar nu este nevoie să îl pui direct pe clitoris.

Cât despre orgasmul rezultat? Este intens. Incredibil de intens. Ca un super orgasm. Chiar nu știu cum să-l descriu… Dacă ar trebui să-l măsor, ar arăta așa:

ilustrație de J.C. Robinson 

Smart Wand 2 nu mă face doar pe mine fericită

Poate te întrebi ce a obținut soțul meu din faptul că mi-a cumpărat o jucărie sexuală atât de puternică. Ei bine, o baghetă care dublează rolul de jucărie sexuală și de maseur al tuturor mușchilor, pentru a o folosi singură sau cu un partener. Da, vibrațiile pot fi folosite pe zonele erogene de pe tot corpul (cum ar fi: sfârcurile, testiculele, penisul și nu numai).

Dacă ești creativ ca mine (și ai un partener mai deschis), poți să-l folosești pe clitoris sau pe perineu (zona dintre testicule și anus) pentru o stimulare suplimentară în timpul penetrării orale, anale sau vaginale.

Iar ca maseur personal este foarte util pentru dureri datorită vibrațiilor puternice. Vorbesc serios!

Este acesta noul meu vibrator preferat?

CU SIGURANȚĂ!!!! 

Dar nu mă crede doar pe cuvânt.  Există o mulțime de alte recenzii în ceea ce privește vibratoarele WAND.  De asemenea, există și alte mărci, precum LE WAND sau O-WAND, ce oferă vibratoare puternice.  Desigur, vibratorul de lux cu baghetă de la LELO ar putea costa puțin mai mult, dar această recenzentă entuziastă (c’est moi) și alții din întreaga lume spun că merită fiecare bănuț.  Poți SIMȚI diferența în fiecare detaliu. LELO și-a conceput jucăria cu un mâner ușor curbat, astfel încât să fie cât mai ergonomică și să nu ai crampe la mână. De asemenea, este 100% rezistentă la apă, se încarcă în doar doua ore și poate sta în stand-by timp de 90 de zile. NOUĂZECI DE ZILE!

De obicei, nu cred în promisiunile “silențioase” pe care le pretind companiile, dar Lelo Smart Wand 2 este de fapt foarte silențios. Disponibilă în două mărimi, medie și mare, tija extra-lungă facilitează masajul.

Nu știu despre celelalte baghete, dar Smart Wand 2 are printre cele 10 setări de vibrații una în care intensitatea scade pentru a reveni super puternică. Asta e o nebunie!!!!! E ca un rollercoaster!  Cu siguranță nu vei găsi asta la un model mai ieftin. 

super_orgasme_smart_wand
Pinterest

Un cuvânt de avertizare

Smart Wand 2 nu este un vibrator pentru începători. Dacă crezi preferi mai mult senzația de plenitudine internă în favoarea stimulării clitorisului extern, Smart Wand 2 s-ar putea să nu fie pentru tine. Dar dacă de obicei îți place stimularea de înaltă presiune și vrei ceva care poate fi folosit și pentru stimularea partenerului tău, atunci acest bebeluș este pentru tine.

Dacă ești în căutarea a ceva care să vă ofere plăcere – și una rapidă – atunci aceasta este soluția.

Let the magic begin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *