Mi-e foame de femeia din mine

feminitate

Mi-e foame de femeia din mine.

Este vorba despre libertatea mea. Este vorba despre vocea mea.
Despre glasul meu interior, care de prea puține ori îl las să prindă forme, să câștige sunete monosilabice, sunete plurisilabice.
Într-o silabă, simt, în două silabe, mă simt, în trei silabe, mă re-simt.
Urmează să te întreb, pe unde ești? Te resimți? E un noiembrie greu, e întunecat și ți-e frig? Poate fi cald și bine pentru tine?
Îți răspund ferm, că poate fi.

Așa mă mișc

Pas cu pas mă compun și mă recompun. Sunetul e unul strident uneori, de trompetă, iar tobele bat, bat. Bum! Bum! Văd confetti, îmi aud ritmul inimii, dansez cu mine și cu visele mele. Dar, DANSEZ! Toba nu se oprește!

Sunt viitorul meu. Mă îndrept spre el. Unde mă duce viitorul? Știe prezentul. M-a învățat trecutul.
Nu uita să te joci, să schimbi frecvența pașilor, textura, respirația, inspirația, transpirația și mai ales parfumul.

Martial Lenoir

acolo undeva se ascunde o femeie care așteaptă să fie iubită

Dacă e prea mult mister în aceste rânduri, știu că ceea ce îți scriu acum, ajunge la tine fără filtre. Pentru că acolo undeva se ascunde o femeie care așteaptă să fie iubită. Unde ești? Într-o stație mare și părăsită? Un peron lung, cu biletul în mână? Vine trenul sau întârzie pe perioadă nedefinită? … acel bărbat care vine pe un cal măiastru, acea femeie fatală fără de care viața nu mai are savoare. Nu am uitat de tine, bărbat, dar vorbesc cu ea mai mult, e adevărat, pe tine te las să mă citești, poate te regăsești! De o aveți lângă voi, de îl ai lângă tine, pe el sau pe ea, vă felicit! keep it secret, keep it safe.

Ai atâtea de iubit

De nu este, ai atâtea de iubit: zâmbetul tău, oglinda ta, ceasul tău, cartea de lângă pat, cea mai densă spumă de lapte din cea mai delicioasă cafea, amintirile tale, oamenii, culorile, în toți și în toate poți fi, te poți compune și recompune. E nevoie de acel ZVÂC, de acel scenariu pe care tu îl scrii, cu ce distribuție îți dorești. Doar ieși de pe peron. Caută altă stație, sari peste linii, stabilește frecvența pașilor, textura, doamna mea, domnule. Schimbă decorul! Caută altă distribuție! De e cazul! Peronul e tot acolo!

Nu sunt lecții de viață, nu le știu nici eu, de la multe am lipsit, am chiulit, acum recuperez, încerc să alerg, să mă prind pe parcurs, mă întreb de multe ori, dacă are rost. Uneori aștept în liniște pe vreo linie de peron, să mi se întâmple.

Martial Lenoir

Când te-ai uitat ultima oară în prețiosul tău sertar cu lenjerie intimă? Dar, în cutia cu bijuterii? Lelo? Stă singur sub pat sau pernă? Rujurile s-au uscat? Rimelul se mai întinde pe genele tale? Te emoționezi sau folosești blush? Cartea ta preferată unde este? Fotografiile?

Când ai făcut un selfie cu tine ultima oară? Kinky! Cu toate acele note și conotații de care cândva ți-era frică. Chiar dacă aveai pe cineva în minte și acolo … mai jos, tremurici și fiori de excitare la gândul că ai îndrăzni să dai SEND. Până la acel moment, când poza pleacă, de ce să nu faci un pic de curățenie creativă?! Un striptease pentru tine, fără privitori, fără audiență. Îmi vei spune că am luat-o razna! Totul se face pentru cineva. Greșit! Totul se face și se coace în mintea ta, e al tău. Până să îl dai, lasă-l să fie al tău.

Martial Lenoir

Interiorul tău e prețios

E cel mai complicat labirint, e cea mai frumoasă grădină, un câmp de maci atunci când vrei, urzici și lalele, un câmp de luptă, o mlaștină, o pădure tropicală, cea mai sexy plajă, un hamac și din nou un parfum cum nu ai mai pus pe piele …. da, da, mirosul momentului când totul fierbe și interiorul vrea afară, vrea să se arate, să se riște! Nu-l ține în lesă, prea mult …. eliberează-l.

Te văd frumoasă!
Te simt încrezător!

Uneori sau poate de cele mai multe ori, în viață este vorba despre întâlnire, întâlniri cu cei care îți reconfigurează prezentul, îți schimbă viitorul sau ți-l influențează, dar cea mai importantă este întâlnirea cu tine. Cu sau fără oglindă.
Ascultă-te!
Dă-ți timp să te auzi, cu adevărat!
Îndrăznește! Fii curioasă, documentează-te, nu ascunde interiorul pentru totdeauna, mai deschide ușa, lasă aer proaspăt în realitatea asta care uneori te sufocă!
Cu alte cuvinte: D A N S E A Z Ă

Martial Lenoir

“This is my freedom,
This is my voice,
My piece of venom,
My blind eyed choice.”

“These are my movements,
These are my arms,
This is my trumpet,
These are my drums, drums, drums.”

“I am my future,
I’m on my way,
For ever, for ever,
Let’s play, let’s play, play, play.”
(Song by Erik Truffaz, Let Me Go)

 

Cu dragoste,

Lady K.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *