Gustă-mă! Înghite-mă cu totul!

Gustă-mă! Înghite-mă cu totul!

Confesiuni de Boudoir

Dacă vă aduceți aminte vă scriam în urmă cu trei săptămâni despre începuturi, despre frumusețea unei atingeri, despre emoția unui rendez-vous, despre sărutări furate.
Vă rugam în această toamnă minunată să profitați de orele cu soare, de culori, de un zâmbet care se conturează pe față, de plimbări, în doi, tu cu tine, tu cu el, ea cu tine.
Dacă v-ați făcut temele, vă felicit și vă îndemn să nu lăsați surpriza și dorința constantă de a vă suprinde iubita sau iubitul să vă scape. e un ingredient foarte important. poate cel mai important.

Important pentru că toamna nu vine fără o primăvară, vă amintiți. Un sărut conduce la o atingere, o atingere dezvoltă o îmbrățișare, o îmbrățișare ne apropie piepturile, pieptul are o inimă, inima bate puternic, tu o simți lângă a ta și ușor, ușor, dorința de a gusta piele se instalează. Comod.

Nu subestimați niciodată dorința unei femei de a fi mângâiată, mult, cu plăcere, pentru a-i descoperi rând pe rând toate acele puncte sensibile. Sărutul e și el o aventură, cea mai frumoasă improvizație, după părerea mea. Două buze, o limbă, o respirație, uneori dinți, atâtea ingrediente care pot face împreună mii și mii de combinații de săruturi. Nu uitați să vă sărutați.

Sărută-mă, lasă buzele mele pe ale tale, respiră cu mine, sărută, gustă-mă.

E posibil un orgasm din sărutări? E foarte posibil și e foarte dezirabil.

– “draga mea, dar sex facem?”
-“iubitul meu, când vrei tu, doar că acum vreau să mă guști, toată.”
-“te imobilizez și te mănânc bucată cu bucată?”
-“da, încet și foarte înfometat.”

Când acțiunea se mută în interior, sau într-un loc mai retras, când îmbrăcămintea mai mult te încurcă, ce alegi să faci? îți iei ce vrei, mergi la sigur sau te aventurezi?
Atunci când actul sexul, penetrarea, întâlnirea mult așteptată dintre penis și vagin e răspunsul la toate dorințele, cedezi? sau vrei să o guști și acolo jos, cum spui tu. Unde buzele sunt mai fierbinți, mai umede. Unde totul freamătă.

La fel și pentru tine, bărbat dorit de o femeie – cea mai mare dorință a ei este sigur de a fi în tine, de a se desfăta sexual, cu mișcări lente și penetrări adânci – oare o lași să te înghită și îmbrace în salivă cu timp și după pofta ei? O lași să te excite și să te copleșească în săruturi după bunul ei plac? Reziști să nu o prinzi de păr și să o grăbești?

Uneori ar vrea și ea asta, dar calculează bine momentul, s-ar putea să dărâmi un castel de plăceri pe care l-ați construit amândoi, din primăvară și până în toamnă; și uite, că așa riști să chemi o iarnă neinvitată încă.

 Gustă-mă! Înghite-mă cu totul!

Gustă-mă! Înghite-mă cu totul!

Sexul oral, acel ingredient pe care uneori îl presari peste un ospăț și te întreb sincer de ce nu îl tratezi ca pe un festin în sine? Un fel principal. Gustă-l în tihnă, prețuiește fiecare bucată de piele, ia-ți timp să ți se facă foame, o foame de lup.

Pregătește-ți corpul, îngrijește-l, arată că îți respecți jumătatea, pe tine și mai ales că o asculți. Unele aspecte pot fi intuite, vorbele uneori sunt de prisos, dar comunicarea și curajul de a vorbi despre ceea ce îți dorești, despre felul în care te simți și mai ales cum te simți, sunt esențiale.

Nu este rolul meu să te învăț cum, ai atâtea canale la dispoziție, cu toate că oricând ți-aș recomanda mai degrabă o discuție liberă, cu cei implicați sau cu prieteni, despre ceea ce visezi, despre ceea ce vrei să ți se întâmple și de cele mai multe ori, ajungi să te cenzurezi, să crezi că nu e de tine, tu nu poți. Stii că nu e așa.

Lipsa de experiență în sex este un avantaj uneori. Eu, personal nici nu cred că există. Există, mai degrabă, dorința de a descoperi cu ce și cum se mănâncă: cu furculiță și cuțit, cu lingura, cu șervețel sau direct cu mâna … pe săturate și din nou de la capăt, pentru că foamea de sex nu se astâmpără atât de ușor.

Gustă-mă! Înghite-mă cu totul!

Când ai intrat ultima dată într-un magazin de dulciuri să îți cumperi o cutie cu praline sau scoici de ciocolată? mică sau mare, nu contează. găsește o bancă, un pic de soare. Poate un BOLERO în căști și savurează, linge, sparge, zdrobește ciocolata în gura ta, gândește-te la el sau la ea și formează numărul. Să vină, să mâncați ultima bucată de ciocolată împreună.

Umează-ți dorințele.

Pe foarte curând.

Lady K.
💋

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *