Ia-mă încet! Ia-mă cu totul!

Când afară scade temperatura, plouă, iar tu stai în fereastră și începi să visezi.

Ochii îți rămân ațintiți spre un copac cu frunze aurii, arămii, culori de toamnă, o bogăție de sentimente și emoții. Nu-i așa? Te trec fiori, vrei să fi iubit, vrei să fi iubită, să simți brațele cuiva în jurul tău (măcar o pătură de cașmir, haha …). Buzele se întredeschid, căldura corpului tău, dorința de a atinge și gusta.

Te întreb, cum o faci?

nu sexul le rezolvă pe toate

Nu tot timpul răspunsul stă în actul sexual. Nu sexul le rezolvă pe toate. Totul e o construcție. Ca și acest anotimp. 

Și să ajungem la toamnă, a fost nevoie de o primăvară și o vară, nu-i așa? Octombrie vine după septembrie. E vremea culesului, acum se soarbe vinul roșu cel mai bine, la fel cum probabil vreți din confortul căminului vostru să vă desfătați din ce e mai bun. Mult, puțin, nu contează, neapărat.

Sarutul_cuplu

Ați înțeles atmosfera, nu-i așa?! 

Nu am avut niciodată rețete pentru voi, dar îmi place să cred că am știut să vă incit. Și ștacheta vreau să o mențin. Sus! Acolo unde apa fierbe și sângele clocotește. Pentru că menirea mea este să vă știu cu zâmbetul pe buze și în suflet. 

Mereu sexy! 

Mereu cu Artisans d’Amour. 

Considerați această introducere un preludiu. Îmi place să vă dezbrac din priviri, să intuiesc când îmi scăpați printre degete și vă prind în vraja momentului.

Am vorbit de multe ori despre faptul că mult, mult stă în comunicare. Și tăcerea e o formă de comunicare, când ochii și corpul știu să vorbească. V-am vorbit deseori despre faptul că nu trebuie să vă refuzați nimic în viața intimă, fanteziile sunt acolo pentru a prinde contur, pentru a ajunge la anotimpul de acum, toamna. Roade, bogăție, culori, căldură, mult romantism. 

mergem pe simțuri, pe gusturi

Nu vă învăț cum să vă iubiți, lecția o știm cu toții, ingredientele, acelea mă interesează pe mine. Dacă acum pe vremea aceasta ploioasă vinul roșu se degustă cel mai bine, eu vă propun o călătorie senzorială. Mergem pe simțuri, pe gusturi, pe mirosuri, pe pipăite.

Suntem privați de foarte mult timp deja de îmbrățișări. Dacă am fost suficient de norocoși să avem o persoană iubită lângă noi, ne-am redescoperit, ne-am recompus, ne-am reîndrăgostit, poate chiar despărțit. Iar orice despărțire este o ocazie pentru o nouă descoperire, un nou teritoriu care vă așteaptă  să îl descoperiți.

Cum e sărutul, de exemplu. 

Sarutul_cupluri


De când nu v-ați mai sărutat, îmbrățișat, pierdut în brațele iubitei, iubitului?

Să miroși pielea, să mângâi părul, să descoperi fiecare părticică de piele, să clădești un palat de plăceri până la punctul culminat al sărutului, un orgasm al buzelor. Când totul în tine fierbe la temperaturi ridicate, dar vinul bun și roșu se soarbe cu timp și maximă plăcere. Avem timp, plăcerea vrea timp și loc de desfășurare. 

Te invit să descoperi din nou lobul urechii, linia gâtului, decolteul, fiecare deget, palma, încheieturile, brațele, coapsa, căldura respirației, ochii, nu lăsa nimic să îți scape. 

Dezbracă și îmbracă în sărut! 

Sărutul, cum îi mai spunem noi, pupic, țucat, dă-mi o guriță, dă-mi mai multe, zeci și zeci … să nu se mai termine. Este acel element indispensabil, sărutul,  care vă stimulează, vă excită, arde și multe calorii pe minut, se eliberează endorfine în timpul sărutului și apare acea stare de bine, de relaxare, de apartenență … stresul dispare completamente.

Lumea se oprește în loc, când ne sărutăm! 

Este despre voi doi, iar restul lumii se pierde în ceață. 

Sărutul este amprenta ta

Sărutul este poate cel mai frumos lucru pe care îl poți învăța. Cât de frumos se deschide, ca o floare, cum adaugi o mână, un suspin, o îmbrățișare, e nevoia noastră de a ne simți aproape, iubiți și în siguranță, chiar și pentru o oră, un minut. Apoi haosul poate reîncepe, dar garantat va avea un gust mai tolerabil. 

Nu e o filozofie, nu e știință, nu e nevoie de tutoriale sau tehnici. Sărutul este amprenta ta asupra persoanei dorite. Când două persoane se întâlnesc prin atingerea buzelor, când sărutul câștigă stofă, corpolență, pare că tot universul e acolo, că nu se poate mai bine, nu-i așa? Dacă sărutul e atât de reușit, înseamnă că nimic nu ne poate opri sau sta în cale. De aceea nu ne sărutăm cu oricine, buzele nu se împrumută oricui. Atracția superficială, pofta de carne și de dezmăț, e în alt meniu. Foarte special și acela!

Mai țineți minte când eram adolescenți și pierdeam ore în șir în parc ca să ajungem la acel punct când buzele ni se atingeau? Da, acum avem poate rate și copii și obligații și prea mult stres, dar cât de important este să ne mai dăm un rendez – vous.  Să ne furișăm în locuri uitate, la un colț de stradă sau în spatele unei biserici, să furăm o sărutare, să fie loc și de mâna ta în buzunarul lui de la geacă. Toate acestea nu se termină niciodată, nu le lăsa să se termine. Stăteam singuri în pat după școală și joacă și prieteni și abia așteptam buzele acelea calde, revederea.

Sarutul_cupluri_collage

Când a fost ultima oară când v-ați dat un date?

Vă întreb foarte serios acuma, când a fost ultima oară când v-ați dat un date? Pe o stradă, oarecare, Trandafirilor 22, de exemplu. Cu flori sau fără, la o cafea sau prăjitură, la o scurtă plimbare, un date în mașină, să vă priviți în ochi și să vă sărutați cu ardoare și foame. Mi-e foame de tine, mi-e foame de buzele tale. 

Aveți teme de făcut, se pare. Vreau un date de la voi, o mică escapadă, o întâlnire fugară în mașină, nu trebuie eu să vă învăț, știu că știți. Pentru că vă iau încet ca să vă iau cu totul. 

Va urma! 

💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *