3 jocuri erotice by Poppy la Diva

Dragilor, sper că sunteți bine și stați în casă. Atât eu, cât și echipa Artisans d’Amour, profităm de aceste zile pentru a ne relaxa și a petrece timpul împreună cu cei dragi. Și pentru că avem atât de mult timp la dispoziție, m-am gândit să împărtășesc cu voi câteva jocuri fun, perfecte pentru orice cuplu care are nevoie să aducă puțină pasiune acestor zile. Sunteți pregătiți pentru a afla care sunt cele 3 jocuri erotice pe care le ador, patentate Poppy la Diva? Sigur vă vor inspira și veți continua să le jucați și după ce trece toată nebunia.

Punctul de fierbere

Acest joc presupune foarte multă răbdare și o dorință de a descoperi. Se numește punctul de fierbere deoarece este gândit pentru a te duce spre cel mai înalt punct de nerăbdare. Da, tensiunea sexuală va crește și va crește, iar tu trebuie să stai cât mai nemișcată și să nu arăți nimic. Crezi că poți face acest lucru?

Pentru acest joc ai nevoie de:

  • o legătură pentru ochi – îți recomand este Shhh de la Bijoux Indiscrets pentru că este din satin, super fină și, la nevoie, poate fi folosită pentru a lega și mâinile.
  • stimulatoare pentru zonele erogene – poți alege un banal cub de gheață saaaau poți încerca Slow Sex Nipple Play Gel care are același efect ca și un cub de gheață doar că este mai ușor de aplicat datorită rollului și are un gust absolut delicios de cocos.
  • o atingere delicată – poți folosi mâna, dar poți încerca și un tickler pentru că nimic nu este mai delicat decât atingerea unei pene pe pielea goală.

 

Nipple Play Gel – 73 RON                   Masca / Banda Shhh – 95 RON       Tickle me Tickler –  55 RON 

Acum, regulile jocului sunt foarte simple. Unul dintre voi este cel ce trece prin probe, iar celălalt este cel care provoacă. Alegeți care dintre voi își va descoperi primul punctul de fierbere. Acesta va fi legat la ochi și va trebui să se miște cât mai puțin în timp ce partenerul sau partenera îi va descoperi și stimula toate zonele erogene, folosind Slow Sex Nipple Play Gel sau un tickler. Dacă vreți să faceți lucrurile mai interesante, folosiți și o legătură pentru mâini sau cătușe. Oricare dintre parteneri poate fi supus probelor, deci într-o seară poate fi el, într-o seară ea.

Partea cea mai bună a acestui joc este că nu există pierzători. Amândoi câștigați o seară de pasiune intensă.

Percheziția

Percheziția este un joc foarte fun ce apelează la una dintre cele mai frecvente fantezii ale oamenilor, playing with authority.

Pentru acest joc ai nevoie de:

  • o pereche de cătușe – nu te poți juca de-a poliția fără o pereche de cătușe, iar cele de la Regalia sunt perfecte pentru genul acesta de joc.
  • să intri în pielea personajului – aici te putem ajuta cu o caschetă de polițist sau cu una army.
  • un paddle – pentru că trebuie să îți arăți autoritatea cumva, dar și iubirea :D.

Catuse Regalia – 135 RON                 Cascheta de politist – 189 RON            Paddle Regalia – 155 RON

Nu cred că trebuie să îți explic eu regulile jocului, dar hai să încercăm. Ideea este că cineva nu a fost DELOC cuminte și cineva trebuie să îl pedepsească. Sigur ascunde ceva pe sub toate hainele alea, deci intră-ți în rol și percheziționează-l până la piele sau percheziționeaz-o tu pe ea. Și dacă vrei să duci lucrurile la următorul nivel, folosește SORAYA pe post de pistol. Iar atunci când te întreabă dacă ai un pistol în buzunar sau se bucură să te vadă… vei avea răspunsul la întrebare la îndemână.

Vibratorul SORAYA Lelo – RON 1150

Doamnelor, pentru un efect wow garantat, înlocuiți costumul de polițist cu lenjerie intimă neagră. Aici găsiți câteva idei care vă vor face sigur cu ochiul.

Provocarea zarurilor

Dacă preferi ceva mai clasic în materie de jocuri erotice, atunci ai nevoie de LUCKY LOVE DICES. E un fel de… provocare și provocare kinky pentru că cele 3 zaruri magice îți spune exact ce anume să faci, pe care zonă a corpului să te concentrezi și unde ar trebui să se întâmple acțiunea. Vrei să lași sorții să decidă cum se va termina seara? Încearcă LUCKY LOVE DICES. După câteva runde de sărutări pătimașe, bondage, atingeri incerdiare cu degetele și nu numai… vei uita cu desăvârșire că totul a început ca și un simplu joc.

Lucky Love Dices – 45 RON

Ready, set, go!

Gata, acum că ai descoperit 3 jocuri noi sigur nu te vei mai plânge de perioada petrecută acasă. Iar dacă vrei mai multă inspirație, aruncă o privire peste colecția Baed Stories. Aceasta împletește perfect fantezia cu realitatea, iar rolul pe care îl alegi depinde doar de tine. Acum vă las, dragilor, pentru că în seara aceasta sunt o zeiță romană și zarurile decid soarta supului meu.

Set Goddess Baed Stories – 455 RON

Tu ce jocuri erotice preferi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *