TOR 2: inelul plăcerii dus la următorul nivel

Dragilor, am revenit! Și chiar dacă este Maysturbation, vreau să vă povestesc despre un produs extrem de drag mie și extrem de util în cuplu, dus la următorul nivel de către LELO. Tor nu este o noutate în boudoirul nostru, însă anul acesta am adus TOR 2, varianta nouă și îmbunătățită a deja tradiționalului lor inel pentru penis. Deci doamnelor, domnilor, hold on to your horses pentru că începem petrecerea!

Orice cuplu ar trebui să aibă un TOR 2

TOR 2 este una dintre jucăriile mele favorite și un bestseller în boudoirul Artisans d’Amour. Deci nu doar nouă ne place foarte mult, ci și clienților deoarece este o jucărie versatilă, perfectă pentru cupluri. Acest inel pentru penis este o modalitate fun de a începe să experimentezi cu jucăriile sexuale .

Ideea de bază este una clasică: un inel pentru penis care vibrează. Cui ar putea să nu îi placă așa ceva? Pentru el senzația este unică, iar pentru ea este ca și cum ai avea propriul tău vibrator personalizat și cu comandă vocală :D. Practic, TOR 2 a fost creat pentru a asigura satisfacție completă pentru ambii parteneri. El intensifică plăcerea indiferent de poziția în care îl folosești și vă ajută să aveți parte de un orgasm mult mai intens.

Creat pentru a fi folosit de către bărbați, oferă plăcere ambilor parteneri, deci este cadoul perfect pe care îl poți face iubitului tău și de care să vă bucurați împreună. Sau, domnilor, este cadoul perfect pe care să vi-l faceți pentru o viață sexuală mult mai fun și mai incitantă.

Cum se utilizează?

TOR 2 este realizat din același silicon medical foarte fin și delicat la atingere ca și toate produsele LELO. Chiar dacă pare rigid, este foarte flexibil și se mulează perfect pe penisul aflat în erecție. Asigură-te că este încărcat cum se cuvine și, după ce ai lubrifiat bine penisul, plasează-l TOR-ul și bucură-te din plin de senzațiile pe care acesta ți le oferă. Alege una dintre cele 6 funcții de vibrare ale dispozitivului și poziția voastră favorită pentru că TOR 2 este la fel de eficient în orice poziție.

Este important să știi că atunci când poziționezi inelul cu partea vibratoare în sus acesta va stimula direct clitorisul. În schimb, atunci când partea vibratoare este poziționată în jos, va stimula mai mult testiculele, chiar dacă vibrațiile sunt simțite de ambii parteneri.

Datorită faptului că este elastic, TOR 2 va aplica o anumită presiune asupra penisului, ceea ce va prelungi durata erecției. Deci vă veți bucura de mai multă distracție în doi!

Vrei să folosești TOR 2 în vană sau la duș? Nici o problemă! Produsul este 100% waterproof ceea ce înseamnă că funcționează foarte bine în medii umede și îți poți face de cap indiferent de locația pe care o alegi. Doar imaginează-ți cât de fun ar fi TOR 2 vara, într-o piscină doar a voastră… mmm… delicios :D.

Revino-ți, Poppy. Fanteziile pot să aștepte. Încă mai ai multe de spus!

După cum spuneam, pentru o aplicare smooth este important să folosești lubrifiant din plin. Ai grijă să fie pe bază de apă pentru că TOR 2 este totuși un produs realizat din silicon. În acest sens, îți recomand Gelul Hidratant Intim de la Lelo (care arată într-un mare fel) sau Lubrifiantul Hidratant Intim de la Yesforlov. Ambele sunt super hidratante și lubrifiază eficient zona intimă, deci TOR 2 se va așeza la locul lui fără nici o problemă.

Cum se curăță?

Știi deja că igiena jucăriilor erotice este vitală pentru o viață sexuală sănătoasă. TOR 2 este foarte ușor de curățat, iar pentru aceasta îți recomand spray-ul antibacterial de la LELO, creat special pentru jucăriile lor erotice.

Impresii

Totuși, nu vreau să crezi că m-am trezit eu să vorbesc așa despre TOR 2 în necunoștină de cauză. Ca să nu crezi că sunt singură în tabăra pro TOR, am strâns câteva păreri de la alți utilizatori. Iată ce au avut de spus:

Tot ce am de spus este că soția mea îl iubește!!! Cine ar fi crezut că un vibrator atât de mic poate fi atât de puternic? – Alex P.

Poate fi purtat pentru o perioadă destul de lungă de timp și este super că poți aduce ceva nou în dormitor. Ea se bucură din plin de vibrator atunci când este deasupra, dar când schimbi pozițiile și tu ai parte de super stimulare. Singurul mic inconvenient ar putea fi prețul, dar merită. – D.C.

L-am cumpărat pentru soțul meu. Vibrațiile sunt foarte puternice, iar calitatea este fantastică. Soțul meu merită să aibă o astfel de jucărie! – Ana

Senzația atunci când îl utilizăm este foarte diferită și foarte intensă, iar soțul meu se bucură de el din plin de erecția prelungită. – A.C.

De ce ar trebui să îl încerci?

Cred că te-am convins deja de ce, dar hai să îți mai spun un motiv: pentru că este fun să încerci lucruri noi. Sexul poate deveni monoton. Se întâmplă și celor mai buni dintre noi. Iar o jucărie poate schimba situația. Este ceva inedit, un secret doar al vostru, ceva ce împărtășiți și vă aduce bucurie. În plus, TOR 2 este perfect pentru începători în arta amorului ”îmbunătățit” deoarece este foarte simplu de aplicat și, trebuie să repet acest lucru, stimulează ambii parteneri. Cu TOR 2 nimeni nu se simte dat la o parte.

Să mai spun că mi se pare super masculin să văd un astfel de inel pe un Penis erect? Pentru că îmi spune foarte clar că bărbatul acela vrea ca și eu să mă simt bine și nu se teme să folosească orice mijloc pentru a-și atinge scopul. Cum să nu adori un astfel de bărbat? Sau o astfel de jucărie.

Deci, cine vrea un TOR 2?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *