5 produse Bijoux Indiscrets pe care fiecare femeie ar trebui să le aibă

produse bijoux indiscrets

Dragele mele, astăzi discutăm ca între fete. De fapt, primim și domnii în discuție pentru că sigur vor să știe ce anume vă impresionează. Deci azi povestim despre 5 produse Bijoux Indiscrets pe care noi și voi le adorăm și pe care fiecare femeie ar trebui să le aibă.

Vreau să mărturisesc, nu a fost simplu să fac această selecție. Cum să alegi doar 5 produse Bijoux Indiscrets? Cum? Când produsele lor sunt atât de faine, realizate din materiale de cea mai bună calitate, cu un ambalaj care impresionează de fiecare dată.

Ei bine, a fost nevoie să mă consult cu echipa Artisans d’Amour, iar împreună am reușit să alegem 5 produse pe care fiecare femeie ar trebui să le aibă și vă voi explica exact de ce.

Aphrodisia Body Mist

Ar fi fost pur și simplu imposibil să nu includ pe listă Aphrodisia Body Mist. Cu o aromă ce seduce simțurile, Aphrodisia Body Mist este genul de parfum care te face să te simți precum o adevărată divă. Când am văzut prima oară Aphrodisia Body Mist, în gândul meu era… OMG, Marilyn, I am gonna be you, girl! Acest parfum spune old school Hollywood diva. Acest parfum a fost creat pentru a te face să te simți mai frumoasă, mai seducătoare, mai feminină. Cu o formulă secretă inspirată de Kama Sutra, Aphrodisia Body Mist ar trebui să se găsească pe fiecare noptieră și pe fiecare măsuță de toaletă. Să fie acolo pentru momentele în care vrei un mic boost, vrei să îți amintești că meriți ce este mai bun, că ești absolut minunată.

Baby is a diva!

Bubblegum Silicone Gel

Bubblegum este o colecție care m-a încântat din momentul în care a apărut și știu că la fel s-a întâmplat și în cazul vostru. Totuși, azi am ales Bubblegum Silicone Gel deoarece are 3 calități care îl fac absolut indispensabil:

  1. Are un miros demențial și o spun cu tot dragul. Bărbații sunt înnebuniți de modul în care miroase Bubblegum, iar femeile îl adoră.
  2. Lasă pielea atâââât de catifelată. Îți vine să te mângâi în continuu după ce îl folosești :D.
  3. Poate fi utilizat și ca lubrifiant, nu doar ca gel pentru masaj.

În aceste condiții, cum ai putea să nu vrei un Bubblegum Silicone Gel doar al tău de care să te bucuri și cu care să te răsfeți?

produse bijoux indiscrets

Baby wanna be bubblicious!

Desir Metallique

Cred că deja ai observat pe conturile de social media Artisans d’Amour cam cât de cool poate arăta setul Desir Metallique. Da, inițial pare potrivit doar pentru ținute elegante sau pentru momentele intime, însă, după cum a demonstrat deja Estela, aceste accesorii au un potențial mult mai mare.

Vezi această postare pe Instagram

 

Știai că Aphrodisia Body Mist este realizată după o formulă secretă, inspirată de Kama Sutra 🔥, ce incită simțurile? Da, această aromă captivează! Este aroma unică ce îți dă acea doză extra de sex appeal de care ai nevoie uneori. Iar în luna iunie, doar la Artisans d’Amour, vine în varianta travel size cadou 🎁.⁣ ⁣ Ai citit bine! Aphrodisia, într-o mărime perfectă pentru poșetă, poate fi a ta pentru a o utiliza oricând și oriunde. Tot ce ai de făcut este să comanzi produse Bijoux Indiscrets în valoare de minimul 150 de lei, iar noi îți trimitem mini Aphrodisia cadou! 💕⁣ ⁣ Super simplu, nu? Singurul catch este că oferta este limitată, deci nu sta prea mult pe gânduri.⁣ P.S. Cât de cool a utilizat Estela accesoriile Magnifique pentru această ținută? #smellgoodfeelgood #yourscentyourstyle ⁣

O postare distribuită de Artisans d’Amour (@artisansdamour) pe

Deci fiecare femeie ar trebui să aibă un set Desir Metallique și ar trebui să experimenteze cu el. Ținute casual, ținute business, ținute elegante sau ținute lejere, pentru zilele leneșe acasă, fiecare poate beneficia de magia pe care Desir Metallique o reprezintă. Acel je ne sais quoi ce vine odată cu purtarea unor accesorii statement, ce îți mângâie pielea, îți cresc puterea de seducție, te fac să te simți precum o femme fatale.

Intimate Shimmer Dry Oil

Acest ulei de la Slow Sex a venit destul de recent în boudoirul Artisans d’Amour, însă m-am îndrăgostit imediat de el. De ce? Pentru că are o strălucire absolut superbă. Pentru că are o aromă delicioasă de cocos. Pentru că poate fi folosit peste tot, inclusiv în zonele intime. Pentru că îți calmează pielea după epilare și efectiv te face mai strălucitoare.

Ce altceva ai putea să mai ceri de la un ulei pentru corp? A, da, să fie ecofriendly și netestat pe animale. Ei bine, Intimate Shimmer Dry Oil îndeplinește și acest criteriu. Deci fiecare femeie ar trebui să îl aibă :D!

Baby wanna shine!

Burlesque Pasties

Ok, poate că la acest produs nu te așteptai. De ce am pus Burlesque Pasties pe lista celor 5 produse Bijoux Indiscrets pe care fiecare femeie trebuie să le aibă? Doar nu poartă fiecare femeie sutiene deschise, deci nu are fiecare femeie nevoie să își acopere sfârcurile. Ei bine, da, nu fiecare femeie poartă sutiene deschise, însă fiecare femeie face sex. Sau marea majoritate, dacă nu chiar fiecare. Fiecare femeie vrea să se simtă extraordinar de frumoasă. Și fiecare femeie vrea să își surprindă partenerul. Iar purtând Burlesque Pasties poți face exact acest lucru.

Burlesque Pasties sunt genul acela de accesorii de care nu ai absolută nevoie până când nu le încerci. După ce le-ai încercat îți dai seama că viața este mult mai frumoasă cu ele și nu mai vrei să te desparți de ele.

Baby be fancy!

Acestea sunt cele 5 produse Bijoux Indiscrets pe care fiecare femeie ar trebui să le aibă. Dar mai am o supriză pe care am păstrat-o pentru sfârșit.

Trebuie să vă spun că în luna iunie la comandarea de produse Bijoux Indiscrets de peste 150 de lei primiți un super cadou: un parfum Aphrodisia travel size. Această ofertă este valabilă exclusiv la Artisans d’Amour, iar stocul este limitat.

Deci nu știu ce faceți voi, dar eu m-am asigurat deja că am la mine oriunde aș merge Aphrodisia în varianta mini. Nu se știe niciodată când am nevoie de el și e mai bine să îl am la îndemână ;).

XoXo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *