Underwater Love – Sex în Apă

Fabuloaselor, mă încântă să vă scriu din nou. Vă simt mai aproape, de la distanța impusă vremurilor curente, mediul digital însă, vine în întâmpinarea mea. Sper totuși că în intimitatea vieții voastre private, reușiți să spulberați posibile distanțe, bariere, restricții, nu-i așa?  Exact de aceea, da, pentru a vă pierde în actul iubirii, unul necondiționat și liber prin definiție. Fantezia sexuală prinde contur în imaginația voastră și ajungeți să o rostiți. Vreau să fac sex la mare! Din acest punct, e doar: Motor! Acțiune! Ați ghicit, mă gândeam la sex în apă, subiect pe care vreau să-l disex cu voi acum.

Mă aprind sub apă cu tine 

Vă scriu, în timp ce sorb lent dintr-un pahar rece de prosecco. Mă duce gândul spre mare, aud valuri, dar sunt de fapt bulele de gaz din paharul meu sexy, ce nostim. Mă închipui sirenă, îl ademenesc pe cel mult dorit și mă și văd trăgându-l în largul mării pentru a ne pierde în extazul clipei de amor. Sex în apă, ah, învăț să și înot pentru asta! Nimic mai frumos, toate visăm să fim răvășite în spuma mării sau într-o piscină. Ingrediente: noi doi, stelele, luna, valuri să se spargă, poate o ploaie torențială, rece și fierbinte, nisip peste tot, coapse în jurul taliei … S e x  în  a p ă! 

Ați cuprins culorile tabloului? Corpuri înecate de fiorul pasiunii în liniștea zgomotoasă a apei care freamătă în tandem cu orizontul vast al iubirii noastre. E cazul să mă opresc, nu de alta, dar se încălzește paharul de prosecco. Inspirăm, expirăm, iar acum sexplicăm.  

Sex în apă, e voie, dar nu e voie!

Urmează să vă dezamăgesc ușor, pentru că într-un mediu subacvatic, organele pasiunii nu rămân suficient lubrifiate,dragele de ele. Își pierd valorile ideale pentru un act sexual satisfăcător și trebuie să folosiți lubrifiant intim pe bază de silicon pentru a vă simți cu adevărat, orgasmatic. Avem o soluție, toate bune. Nu vreau să stric vraja mării, să știți! Apoi, ar mai fi de adăugat că locurile publice de agrement, un lac, un bazin de înot, o piscină, chiar și marea, pot cauza infecții foarte serioase. Unde mai pui că și sexul în public este ilegal. De aceea este și atât de incitant, nu-i așa?

doresc să vă informez, și să vă dau soluții

Scopul meu însă, nu este să vă descurajez. Doresc să vă informez asupra posibilelor riscuri și să vă dau soluții. Sexul în apă este posibil. Sirena din voi nu trebuie lăsată să eșueze pe uscat, chiar din contră, o lăsăm să-și facă de cap. Să dea din coada de pește, cât vrea ea, însă într-un mediu mai controlat. cum ar fi la duș, în vană, probabil cele mai sigure variante. Și credeți-mă, puteți fi la fel de versatile și creative într-un mediu mai restrâns, dar mai sigur pentru sănătatea voastră.

Nebunia vine mai mereu cu un preț, nu?

Serios, este ceva ce nu poate rezolva lumina difuză, de exemplu?! O lumânare, o sută, câte vreți și vă permiteți în baie?! Spumantul de baie, petale împrăștiate peste tot, un mesaj scris cu rujul roșu pe oglindă ( mă chemi și ne închidem în baie?). Poate chiar o baie într-o cameră de hotel, o cadă cu hidromasaj cum ați visat mereu, un alt spațiu vă oferă noi perspective, nu? Daca e să fie sex în apă, să tot fie, o fantastică fantezie, doar apa să fie curată. În orice caz, știu că aveți fantezii și îmi doresc ca majoritatea dintre ele, dacă nu toate, să vi se împlinească.

Savurați această vară alături de persoana dorită

Fata mării, una dintre ele, să nu uite de lubrifiantul pe bază de silicon, din abundență pentru a evita uscăciunea vaginală. Savurați această vară alături de persoana dorită și iată recomandările noastre în materie de lubrifianți care potențează sexul în apă:

 

Aphrodisia 2in1 – 154.90 RON      Allover Lube & Massage – 154.90 RON     Bubblegum 2in1 – 154.90 RON

Bine de știut

  • Nu toate prezervativele sunt testate pentru sexul în apă. Urmăriți indicațiile de pe cutie. Majoritatea alunecă în mediu umed. Sarea de mare nu ar avea efecte adverse asupra materialului prezervativului, dar există probabilitatea ca substanțele chimice utilizate în piscine, cum ar fi clorul sau ozonul, să producă ruperea lor. Așadar, atenție, prezervativele latex se pot rupe în timpul sexului subacvatic, poate intra apă în ele, pot ieși, etc. 
  • Sexul în apă reduce lubrifierea naturală, frecarea devine mai puternică, iar în prezența unui prezervativ acesta se poate rupe.  Este recomandat un prezervativ suplimentar 
  • Folosiți doar lubrifianți pe bază de silicon, își păstrează proprietățile alunecoase. Evitați lubrifianții pe bază de ulei sau apă, pentru că se duc pe apa sâmbetei, iar plăcerea devine un calvar.
  • Apa, în sine, nu produce probleme de sănătate în timpul sexului subacvatic.  Conținutul apei poate deveni periculos pentru vagin. Clorul, sarea, bacteriile, ele pot fi forțate în vagin prin mișcarea de împingere produsă de actul sexual, cu riscul apariției unor iritații sau infecții. (Femeile sunt mai predispuse) 
  • Sexul subacvatic într-o piscină sau într-un jacuzzi prezintă riscuri și mai mari de infecție, pentru că apa are de obicei mai puțin clor, este plină de bacterii care pot fi forțate în vagin în timpul actului sexuale. Chiar dacă cantitatea de clor ar fi suficientă, acesta poate perturba bacteriile sănătoase și poate modifica pH-ul natural al vaginui, rezultatul fiind o infecție.
  • În lac sau într-un ocean nu există probleme chimice, dar nici organismele naturale de apă nu sunt inofensive la nivelul organelor genitale în timpul actului sexual subacvatic. 
  • Anumite metode de prevenire a unei sarcini în timpul unui act sexual subacvatic își pierd din eficiență, cum ar fi: spermicidele (supozitoare, jeleuri, spume sau film) se pot dilua; diafragma sau capacele de col uterin, cantitatea de apă crescută din vagin poate muta aceste dispozitive din poziția lor vitală pentru protecție; prezervativele de latex se pot rupe de la lubrifierea scăzută, prezervativul poate aluneca dacă apa îl penetrează și nici nu realizați că s-a întâmplat. 

Vă mai las și pe voi să vă documentați și să alegeți înțelept și sexy! Vă doresc să fiți iubite, pe pământ și pe uscat, așa cum știu că prea bine meritați! Și inchei cu un link, o piesă care să vă inspire …. Smoke City, Underwater Love: https://www.youtube.com/watch?v=Hesv3K4Dz9M 

Vă pup, 

Poppy la Diva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *