Nou pentru el: Formula pentru Prelungirea Plăcerii

Sprayul “Prolonging Pleasure Formula” pentru plăcerea lui de la YesforLov

Viața ta sexuală este excelentă. Sexul e bun. Se poate și mai bine? Da! Se poate. Întotdeauna!! Ca și atunci când ai timp in plus la dispoziţie pentru plăcere. Sună bine, da?  Cel mai probabil amândoi suntem de acord că sexul ar trebui să fie o experienţă de care să te bucuri atâta timp cât tu şi partenerul tău / partenera ta vreţi…fără sa te uiţi la ceas.

Deci dacă vrei să condimentezi mai mult viața amoroasă şi să adaugi câteva minute în plus, YesforLov aduce în viața ta un nou produs pentru EL: Formula pentru Prelungirea Plăcerii.

Ce este mai exact Formula pentru Prelungirea Plăcerii?

Poate numele suna prea “chimic” pentru tine, dar nu te speria. Această formulă este un spray de buzunar (10g, 60 pufuri, Pret: 199.90 LEI)  destinat să amâne climaxul bărbatului pentru ca să îţi ofere mai mult timp pentru joacă. Este atât de mic încât poţi să îl ţii în buzunar. Şi arată atât de masculin, gri cu un design cool, încât o să se potrivească şi la costum.

 

Cum funcţionează Formula pentru Prelungirea Plăcerii? E safe?

Acest spray divin e super safe! A fost conceput din extracte de plante amazoniene, 100% natural, îmbunătățit cu uleiuri esențiale, fără benzocaină sau lidocaină.

Acest produs NU va desensibiliza sau anestezia penisul. Formula pentru prelungirea plăcerii de la YesforLov va oferi un efect relaxant şi reconfortant penisului tău, ajutandu-te să-ţi controlezi şi să-ţi prelungeşti excitaţia. Secretul lui: stimulează senzorii capului penisului şi ajută la menţinerea erecţiei printr-o senzaţie vibrantă cald-rece.

 

Ritualul aplicării

Bineînţeles, numărul optim de aplicări ale sprayului depinde de sensibilitatea fiecăruia.

Pentru început, YesforLov recomandă aplicarea produsului între 5 şi 10 minute înaintea penetrării (una sau două pulverizări pe penis şi pe capul acestuia la o distanţă de aproximativ 20 cm).

În plus, este recomandat să laşi penisul să absoarbă sprayul timp de un minut.

Dacă vrei să rămână secretul tău, spală-te pe mâini şi pe penis cu apă.

m-am îndrăgostit de ideea că acest mic secret vă poate face mai fericiți

M-am îndrăgostit de acest spray. Și m-am îndrăgostit de ideea că acest mic secret vă poate face mai fericiți. E sexy, mic, discret, foarte bărbătesc ca prezentare şi îl poți lua cu tine oriunde, e un must have

Haide să vedem ce zic alți bărbați despre această minune. Cei de la YesforLOV, creatorii produsului, au întrebat 20 de bărbați cum ar descrie experiența după o folosire. Pe scurt, l-au testat. Cei 20 de bărbați voluntari sunt membrii în comunitatea Facebook YesforLOV și zic așa: 

  • 83% dintre ei au recunoscut că Prolongateur de Plaisir le-a permis un control mai eficient asupra senzațiilor premergătoare ejaculării. 
  • 89% dintre ei au reușit cu Prolonging Pleasure Formula să ofere mai multă satisfacție sexuală partenerei / partenerului. 
  • 95% dintre ei, după ce au testat spray-ul, l-ar cumpăra fără ezitare. Prelungește Plăcerea. 

În încheiere, atât vă mai spun: 

Doamnelor, dacă tot timpul vreți mai mult, acum aveți și mai mult! 

Domnilor, aveți o armă secretă! Nu mai aveți nici o scuză! 

Abia aștept să-mi spuneți cum a fost …. exceeeeeeeleeeeent!!!!

 

Vă pupă, 

Poppy la Diva! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *