Maison Close: La Petite Leçon Française de Séduction

Bonjour, mes chéries! 

Nu vă speriați, nu intenționez un curs complicat de limba franceză cu voi, mai degrabă o incursiune în ceea ce numim generic arta seducției în stil franțuzesc.

Când vă gândiți la Franța, vă gândiți la Paris, poate. 

Când vă amintiți de Paris, zâmbiți nostalgic. 

Când zâmbiți, suntem frumoși ….

Astăzi vreau să vă scriu despre o frumusețe aparte, franțuzească la origine, îmbrăcată în materiale fine, cu o notă aparte de eleganță, erotism și seducție. Se numește MAISON CLOSE. 

Un peu d’histoire pe care o veți citi avec plaisir et fromage:  Seduction „à la Française”  

Monsieur Le Français, fondatorul și designerul artistic Maison Close, sub numele său adevărat, Nicolas Busnel, lansează acest brand în anul 2006, după 18 ani de experiență în marketing și design de brand. 

Ambiția lui: o nouă abordare asupra nudității care să permită femeilor să se reinventeze într-o manieră unică prin prisma unei lenjerii creative. Universul inspirațional al creatorului este unul vast și imaginativ. De menționat ar fi Helmut Newton și Hans Feuer în acest sens. Scurtă pauză, vă las să îi descoperiți pe acești doi creatori, o incursiune obligatorie în arta fotografiei. Mai ales că anul 2020 marchează 100 de la nașterea fotografului Helmut Newton. Un google search și sunteți acolo. 

Helmut Newton, Two Pairs of Legs in Black Stockings, Paris (1979)

Să revenim însă la Maison Close

De la o colecție la alta, lenjeria intimă devine pilonul principal în crearea unei identități de stil pentru o femeie. Ajunge să fie o filozofie, un stil de viață, iar din 2006 încoace, colecțiile inspiră un nou impuls în lenjeria erotică. 

  • Să imaginezi colecții senzuale de lenjerie care să glorifice femeia, să o facă dorită și totodată obraznică, fără a neglija totuși o noțiune fundamentală, cea a confortului. 
  • În anul 2013 acest brand este declarat Boudoir Brand of The Year în UK. 
  • Sunt de regăsit în mai toate piesele, aluzii la libertinajul caracteristic perioadei Belle Époque din Franța. 
  • Maison Close radiază o identitate puternică care a nu a rămas deloc neobservată de marii fotografi, artiști, etc. 
  • Etica Maison Close: eleganță, stil și rafinament, mai mult decât oricând, încarnată în seducția „à la Française”. 

Acum, maintenant, în 2020, în Timișoara, Maison Close ajunge pentru prima dată în România, cu o gamă generoasă din colecția acestui brand, unde altundeva decât la: ARTISANS D’AMOUR. Doresc să vă enumăr câteva din piesele fashion și recunosc că mă simt deja mai frumoasă și cuceritoare, femme fatale, a vamp, a maneater:

Manusi
Le Baise Main, mănuși pentru gesturi coruptibile

 

Mansete
Manșete Music Hall, manșete pentru brațe elegante și îmbrățișări tandre

 

Voaleta
La Voilette, o voaletă, care îți ascunde intențiile cuceritoare

 

A ton cou
A ton cou harness, o bijuterie pentru cele mai dorite părți ale corpului tău

 

Sosete
Chaussettes Dentelle Noir, șosete dantelate pentru un picior de femeie 

 

Bunny Mask
Masque Lapin avec Pompon. Sub o mască, ești altcineva, feroce și devoratoare de pasiune. Este recomandarea mea pentru tine, încearcă masca de iepuraș, vei înțelege unde te poate duce

 

Evantaiul
Le Soupirant Le Petit Secret, Jeux Magnetiques, Les Romantiques. Cătușe sau un evantai din pene negre, elemente noir pentru pasiunea de un roșu aprins care clocotește în tine.

Nu te lăsa intimidată de aceste cuvinte, chiar dacă nu vorbești limba franceză, știi să cucerești franțuzește, cu rafinament, cu subtilități, cu Maison Close. În fond, trebuie doar să te lași sedusă, să te imaginezi o adevărată diva pe scena principală care este viața ta.  Acolo unde imaginația ta se întrepătrunde cu realitatea cotidianului. Poate fi o încăpere în care intri, străzile pe care te plimbi, oamenii cu care interacționezi, toată lumea ta, las-o să intre cu atitudine în universul luxuriant Maison Close. Caută și vei descoperi femeia misterioasă din tine, care adoră să iubească franțuzește! 

Très français, très sexy, très désirable

Nu îmi rămâne decât să te invit să devii .. . très français, très sexy, très désirableMaison Close și Artisans d’Amour – secretul tău cel mai valoros. Îmi place să știu că te iubești și îți respecți feminitatea. 

Pe curând, neprețuitele mele!

Respectele mele, domnilor care ați avut răbdare să mă citiți și să luați aminte. 

Bissous!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *