7 zile cu parfumul afrodisiac Afrodita pe pielea mea!

woman afrodita

Efecte, reacții, întâmplări amoroase …. îți dezvălui tot
Nu voi minți, am fost foarte sceptică

Chiar pot unele alimente stimula dorința sexuală sau totul e în capul nostru? Studiile nu garantează vreo reușită, dar când vine vorba de afrodisiace, să nu le subestimăm niciodată puterea sugestiei senzuale (1). Și mai ales puterea sugestivă a mirosului.

Nu cred orbește în afrodisiace. Bineînțeles că sunt sceptică. Și nu e ca și cum îmi doresc să hipnotizez fiecare bărbat care trece pe lângă mine. Chiar avem nevoie de un parfum, de un mijloc olfactiv ca să avem parte de sex? Noi oamenii ne atragem prin miros, e instinctul nostru primar .. și în nici un caz mirosuri neplăcute. Apoi am citit că bărbații răspund mult mai bine la mirosul de scorțișoară coaptă decât la orice alt parfum. Deci, ceva se ascunde acolo, nu?

Am încercat câteva parfumuri cu ingrediente afrodisiace: vanilie, patchouli, ghimbir, șofran … unele foarte costisitoare, care mi-au adus și multe complimente (mmmmmh, miroși atât de bine), până la unele mai ieftine cu acel efect de a ține oamenii departe de mine. Așa că, a ajuns la urechea mea brandul Secret Play, mai exact parfumul Afrodita. Și m-am transformat într-un investigator, mi-a făcut chiar plăcere. Feedback bun. Trebuia să pun mâna pe o sticlă. Ce era atât de special la acest parfum? Voiam să aflu ….. NEAPĂRAT!

Afrodita, cu o alura erotică a trufelor din natură, subliniază puterea voastră naturală a atracției sexuale

Din cele spuse de Secret Play, producătorul poțiunii magice: “Afrodita, cu alura erotică a trufelor din natură, subliniază puterea voastră naturală a atracției sexuale, amplifică încrederea și vă transformă într-o persoană mai incitantă, seducătoare, și dorită în ochii celorlalți. Părțile biologice din trufe, cu aroma lor specifică, stimulează dorința sexuală într-un mod cât se poate de natural: o atracție irezistibilă pentru oricine.”
Așadar, iată răspunsul: TRUFE!!!

CE SUNT TRUFELE?

Poate că deja sunteți familiari cu mirosul specific și sexy al trufelor, felul ciudat în care arată, parcă ar fi niște biluțe de lut. Trufele, Tuber melanosporum, cele mai cunoscute, o specie de ciuperci, care cresc în sol, la rădăcinile copacilor, la o adâncime apreciabilă și este nevoie de câini special dresați pentru a fi descoperite. 

SUNT TRUFELE CEL MAI BUN AFRODISIAC PENTRU FEMEI? 

S-ar părea, chiar dacă mai sunt aspecte de dovedit, că mirosul specific al trufelor este o replică a feromonului masculin androstenone. (2)

MAMA NATURĂ ȘTIE CEL MAI BINE

Scroafele caută instinctiv aceste trufe, scormonesc în pământ, iar acest lucru se datorează faptului că trufele degajă mirosuri identice cu anumite substanțe găsite în organele sexuale porcine, anume un feromon cu un miros puternic de mosc, similar cu cel găsit în testiculele mistrețului și transferat în glandele salivare în timpul ritualului de împerechere, excitării organului. Rolul biologic al acestui feromon ar putea explica ardoarea și pasiunea scroafei pentru aceste trufe. Un lucru e sigur: trufele eliberează un răspuns puternic. Miros clar definit, nu îl uiți, îl mai vrei, îl cauți, e mineral, animalic, cu note de pământ, fructe uscate, o combinație foarte interesantă. (3)

Mister elucidat. Nu că aveam intenția să găsesc bărbați cu care să întrețin relații sexuale. Adică, sunt drăguță, am grijă de mine, dar cu toate informațiile pe care le dețin în acest moment, m-aș putea aștepta la câteva reacții pozitive purtând Afrodita. Nu eram singură în acest experiment: dacă funcționează la mine, funcționează și la Frau CH și Miss J.

“Miroase, miroase …. a ce miroase?” Exact! A CE MIROASE!?

Am deschis parfumul, de parcă se deschideam cutia Pandorei și mirosul ne-a pătruns instant. “Miroase, miroase …. a ce miroase?” Exact! A ce miroase!? Frau CH: “IUUUU!!!!“, Miss J și cu mine: “HMMMMMM!!!!!!“, dezamăgite. E posibil să ai două reacții total opuse? Acum îmi dau seama, nu eram dezamăgite, problema era că nu puteam defini mirosul …. era ceva “nou“. 

Venise vremea să părăsim “laboratorul“ și să interacționăm cu presupușii subiecți. Frau CH se pregătea de o întâlnire de afaceri în acea seară, era și un pic îngrijorată de posibilele reacții (nu e cel mai bun loc pentru reacții sexuale). Eh, a fost complimentată de nenumărate ori, parfumul se resimțea …. “Miroși altfel“. Miss J avea treabă în oraș, într-o parte și în alta, dar a fost salutată și întâmpinată foarte călduros de toată lumea, inclusiv de cei care o evitau de obicei. 

 

Cât despre mine, m-am dus acasă și m-am întâlnit cu prietenul meu. El este întotdeauna drăguț și iubitor, dar acum a fost …. aș putea spune “îmi făcea pe plac“. Așa că, port Afrodita 7 zile, vreau să văd ce se întâmplă

  • ZIUA 1: prietenul meu a fost mai drăguț cu mine decât de obicei, foarte atent. 
  • ZIUA 2: întâlnire la un restaurant, iar proprietarul mă ia în brațe de parcă nu m-ar fi văzut de ani de zile. (ne întâlnisem în urmă cu 4 zile)
  • ZIUA 3: sex foarte pasional, din nou, eu și prietenul meu. 
  • ZIUA 4: prietenul meu se oferă să îmi plătească cumpărăturile personale, să îmi cumpăr ceva pentru mine. 
  • ZIUA 5: prietenul mă întreabă dacă nu mi se pare că în mașina lui e un miros aparte, de ciuperci. 
  • ZIUA 6: prietenul meu este în continuare foarte iubăreț și drăguț, încep să-mi dau seama că el de fapt așa este, nu are nici o legătură cu parfumul, mă simt prost, pentru că realizez abia acum acest aspect, că am un iubit extraordinar. 
  • ZIUA 7: Am încercat parfumul în compania altui bărbat. Reacția lui? Un pic confuz, amețit. 

AFRODITA: FANTEZIE SAU DOVEZI? 

Nu aș putea să vă răspund, sincer. Am interacționat cu mulți oameni, în fiecare zi, iar întâlnirea cu ei a fost mereu una plăcută. Dar, dacă ar fi să să trag linie, Miss J a interacționat cu mai mulți oameni necunoscuți decât înainte, a fost abordată, fără să ceară acest lucru sau să facă ceva în acest sens. Cât despre mine, am avut parte de câteva zile absolut fantastice cu prietenul meu, mai mult decât de obicei. Efectul placebo?! Poate …. Nu știu! Toate 3, purtând Afrodita, ne-am simțit foarte bine și trebuie să recunoaștem (hihihi) că întotdeauna ne-am gândit că ar fi frumos să poți seduce prin simpla ta prezență :D. Atunci, poate această încredere, ne-a dat acel boom de mă simt atractivă, sunt atractivă

Experimentul a luat sfârșit, eu port în continuare Afrodita. M-am obișnuit cu acest miros specific. Îmi place foarte mult, e foarte special ceea ce simt, cum îl pun pe mine, în câteva minute, explodez de feminitate, mă simt foarte bine. În plus, pe lângă parfum, mai există și o Loțiune de Corp sub formă de gel, îți lasă pielea – efect de mătase, nu glumesc. O minune! Prețul este mai mult decât accesibil, o investiție mică pentru un efect puternic asupra încrederii pe care o aveți în voi!

Vă îmbrățișez! 

Poppy

 

Surse: 

  1. WebMD.com
  2. Eatsomethingsexy.com
  3. Gourmetpedia.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *