40 is the new 30

Viața unei femei nu se sfârșește la 40 de ani

 

Organizările pentru campaniile noastre sunt mereu interesante și captivante! În primul rând ne focusam pe mesajul pe care dorim să îl transmitem; apoi pe produsele pe care le vom folosi și nu in cele din urma, pe alegerea unei femei ce ne va reprezenta.

Pentru ultimul shooting am căutat o femeie de peste 40 de ani care vrea să își dezvăluie adevărata frumusețe printr-o ședință foto.

 

 

unele lucruri devin mai fascinante odată cu trecerea timpului

Noua noastră campanie pentru costumele de baie Hustler este de fapt o celebrare a frumuseții și a puterii feminine, o scrisoare de dragoste dedicată determinării și încrederii în sine.

Protagonista noastră de această dată, este o bună prietenă și clientă a boudoir-ului: Ancuța Ciorta care ce tocmai a împlinit 40 de ani. ,,Vreau să aduc in discuție frumusețea femeilor de după 40 de ani și să demonstrez ca unele lucruri devin mai fascinante odată cu trecerea timpului.” Iar în cazul în care mai ai nevoie de o confirmare, doar aruncă o privire la uimitoarele poze făcute de noastra partner in crime, talentata Oana Vedinas!

În acest shooting, Ancuța poartă costumul de baie Hustler cu logo-ul auriu, decolteu rotund si cu finisaje high-leg care îi alungesc perfect picioarele. Machiajul superb este realizat de bunul nostru prieten si artist Benny Mark.

Când vine vorba de condiția fizică, Ancuța este un exemplu! Rețeta ei e una foarte simplă: ,,Nu există nici un secret, tot ce trebuie sa faci e sa mănânci sănătos și să faci sport, însă toate astea trebuie sa le faci pentru tine” ne-a confesat ea.

Ce vrem noi să subliniem, este că Artisans ladies au o admirație profundă pentru toate femeile fabuloase ca și Ancuța care prin perseverență și muncă reușesc să își împlinească obiectivele!

Tips-uri pentru generația “patruzeci plus”

Știi momentul acela în care te trezești că anul ăsta faci 40 de ani?! Și cum te simți? Mai matură, mai înțeleaptă, așezată, conștientă sau… speriată că te afli deja la vârsta a doua? Care este lucrul pentru care ar trebui să fii nerăbdătoare să împlinești 40?

Dacă mă întrebi pe mine, cu siguranță nu mă voi putea limita doar la unul singur, așa că bazat atât pe propriile mele experiențe cât și ale femeilor pe care am avut norocul sa le întâlnesc, vă voi împărtăși câteva: 

  • Toate deciziile pe care le iei, ia-le pentru tine. Nu ești egoistă atunci când te pui pe primul loc!
  • Ai încredere în tine. Părerea celor din jur nu contează așa de mult precum crezi!
  •  Asocierea defectelor tale în opoziție cu calitățile altora este o totală pierdere de timp. 
  • Îți cunoști valoarea, știi ce îți place și ce nu, îți cunoști punctele forte dar și limitele și cel mai important, te simți confortabilă cu tine și corpul tău! 
  • Fă dragoste mai des! Acum nivelul hormonal feminin se schimbă, estrogenii scad iar sexul devine mai plăcut. Şi oxitocina eliberată în timpul orgasmului îţi dă o stare de bine şi o explozie de sănătate

Ca și concluzie, dragile mele: e momentul să explorăm! Găsiți ce vă face sa vă simțiți bine, o sursă proprie și personală de încredere și siguranță in propriile forțe.  Viața unei femei nu se sfârșește la 40 de ani. Trecerea la 40 e minunată!

Un costumul de baie pentru noi toate!

Costumul  de baie HUSTLER purtat de Ancuța flatează toate tipurile de siluete; iar pentru ca e făcut din materiale calitative arată perfect și ca top. Combină-l cu o pereche de pantaloni de jeans scurți pentru un look hot de vară!

Proaspăt întoarse din vacanță Artisans ladies dau startul reducerilor. Toate costumele de baie sunt acum reduse cu 20%!

 

What this means

Lecția pe care o cere mijlocul vieții este să îți cunoști sinele, sa fii curioasă, să alungi plictiseala și nemulțumirea și să îți trăiești marile visuri fiindcă marile visuri încep abia la 40 de ani. Pe scurt, Your time is now! Pe scurt, Your time is now!

Cu dragoste, 

Estela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *